14. Sayfa - Toplam 42 Sayfa var BirinciBirinci ... 4121314151624 ... SonuncuSonuncu
Toplam 418 sonuçtan 131 ile 140 arasındakiler gösteriliyor.

Re: Çocuklarımız için tavsiye edeceğimiz kitaplar

Fatma sana cok guzel kitaplar tavsiye ederdim ama sen ordasin ben burda bu yaslarda dikkatini en cok sesli kitaplar ceker ben oglumun ilk kitabini 5 aylikken almistim.

(0-3 yas)

(0-3 yas)

(0-3 yas)

daha cok kitap ve ayrinti icin tikla
    COCUK KITAPLARI

Re: Kitap forumunu çocuklar için de yapalım mı ?

PITIRCIK ADLI YAYIN KİTAPLARI VAR. KİTABIN HEMEN SAĞ YANINDA ALT ALTA DÖRT ADET TUŞ VAR. HER BİRİ KİTAPTAKİ HİKAYELERLE İLGİLİ ÇOCUK ŞARKILARI İÇERİYOR. TAVSİYE EDİYORUM, COCUKLAR İÇİN HAYLİ EĞLENCELİ OLUYOR, KİTAPLAR DA OLDUKÇA YARARLI ZATEN. MÜZİKLİ SESLİ KİTAP DİYEREK İSTEYEBİLİRSİN.

SELAM BU SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM VE SANIRIM ESKİ BİR BİR ARKADAŞIMA RASLADIM ...ÇİĞDEM BEN İREM HATIRLARMISIN BİLMEM ..ÇINARALTI PAZAR KAHVALTILARI...BU İLETİYİ OKURSAN MESAJ YAZ LÜTFEN...

Hoşgeldin aramıza..

selam çiğdem..
    şu sıralar benim kızımın en sevdiği ve aynı zamanda sizlere önereceğim kitap ingilizce olmasına rağmen çizimler çok şeker çocuklar bayılıyor.

DIARY OF SPIDER Doren Cronin...

Kitabın bazı basımlarında müzik CD de bulunuyor..

amazon.com dan temin edebilirsiniz..

Çiğdemcim bu arada çınaraltına pazar kahvaltılarına gidiyormusun

Nüfus: Arapgir Fiziken:Konya Ruhen: MALATYA (0 RH +)

Miray okuyor bitirmek üzere benden tavsiye etmesi bu kitabın devamı 2.si Odeysseıa onuda yarın alacağım.

ÇOCUKLAR İÇİN İLYADA
    destan

Çeviren Celâl Üster
    Sayfa: 120
    Özgün dili: Antik Yunanca
    CAN ÇOCUK
    Resimleyen: Alice - Martin Provenson

İlyada ile Odisseia, bundan üç bin yıl önce yaşamış İzmirli büyük ozan Homeros'un yarattığı iki büyük destandır. İlyada'da Troya Savaşı anlatılır. Troya, Çanakkale Boğazı'nın beri yakasında kurulu zengin bir kenttir. Yunan Yarımadası'ndan gelen Akhalar'ın saldırısına uğrar. Troyalılar ile Akhalar karşı karşıya gelirler. Kral Agamemnon komutasındaki Akhalar, daha soylu, daha yürekli, daha akıllı, daha örgütlüdürler. Savaşı onlar kazanır. Bu büyük savaş dokuz yıl sürer. Ancak İlyada destanında, bu uzun savaşın elli bir günü anlatılır. Büyük Ozan Homeros'un ikinci destanı Odisseia, bu destanın ikinci bölümü sayılabilir. O destanda da, tutsak düşen ünlü Kral Odisseus'un akıl almaz serüvenleri anlatılır. Odisseia'yı da Can Yayınları arasında bulabilirsiniz.

Odisseia

ÇOCUKLAR İÇİN ODİSSEİA
    Homeros

Çeviren: Celâl Üster
    Özgün dili: Antik Yunanca Sayfa: 136

destan

Egeli büyük ozan Homeros'un iki büyük destanından biri olan İlyada, bir olayın, Troya Savaşı'nın destanıydı; Odisseia ise bir kişinin, Kral Odisseus'un destanıdır. Troya Savaşı biteli on yıla yaklaştığı halde İthaka Kralı Odisseus, yurduna dönememiştir. Çünkü yıllardır bir adada tutukludur. Tanrılar, sonunda, yurduna dönmesine izin verirler. Odisseia destanı, Kral Odisseus'un on iki gemisi ve adamlarıyla ülkesine gitmek için yola çıkışıyla başlar. Ancak, yurduna dönmek, sevgili karısına ve oğluna kavuşmak isteyen Odisseus'un karşısına sayısız engel çıkar. Yıllarca denizlerde sürünüp binbir tehlikeyi savuşturduktan sonra sevdiklerine kavuşur. Odisseia destanı, insanoğlunun iyiliğe, güzelliğe ulaşmak için gösterdiği çabaların bir simgesidir.

Okuyup bitirdiği kitaplar Miray dan tavsiyeler devam ediyor

Uçurtmam Bulut Şimdi

Sevim Ak

Özgün dili: Türkçe Sayfa: 84

çocuk öyküleri

Sevim Ak, çocuk okurlarla çok kolay ilişki kurabilen, çocuk edebiyatımızın usta yazarlarından biri. Yazdığı kitapları okuyan genç okurlarından o kadar çok mektup alıyor ki. Yazdığı romanlar, öyküler, her yaşta çocuğun dünyasını süslüyor. Yazar, genç okurlarını yarattığı o büyülü ortama bir anda çekiveriyor. Uçurtmam Bulut Şimdi‘ de birbirinden güzel öyküler var. Babasının yaptığı ilk uçurtmayı elinden kaçıran çocuk, kitapçılık yapmaya kalkan iki çocuğun başına gelenler, yağmurun gizini bulmaya çalışan küçük kız, elişi kâğıtlarıyla resim yapmaya çalışan kızın şaşkınlığı, deprem korkusu yaşayan iki kardeş, beden eğitimi dersinde neler neler yapmak isteyen cılız çocuk, anneler gününde hediye almaya çalışan sevimli kız, yemiş vermeyen dut ağacını korkutan, annesinin çalıştırdığı dersten geçer not alamayan, herkesin gökyüzünde bir yıldızı olduğunu öğrenen, yeni giysi almak için dükkân dükkân dolaşıp üzülen, yaşlılar haftasında bir teyzenin ağır filesini taşımaya kalkan küçük çocuk; çocuklar.

7 yaş üzeri

şeker portakalı...

10. Re: minecim

Arkadaşlar aşağıda linkini verdiğim eğitim ve gelişim ürünleri çocuklarımız için çok faydalı olacağını düşünüyorum ve bizzat kullanmaktayım.Fakat kitapçılarda bulamassınız.Dolayısı ile aşağıda linke girerek sipariş verebilir oyun ve kitapları inceleyebilirsiniz.

http://www.abra.com.tr/

ÇOCUKLARA İNANIYORUZ BİR PARÇASI OLDUKLARI YAŞAMI TANIYARAK SEVSİNLER İSTİYORUZ!

Irk, dil, din ve cinsiyet ayrımı yapmaksızın eşitliğe inansınlar istiyoruz.

Bilimi sevsinler istiyoruz;

Bilimin sevimsiz formüllerden, uzun metinlerden oluşmadığını, yaşamın kendisi olduğunu fark etsinler istiyoruz.

Kendi kültürlerine yabancı olmasınlar ve dünya kültürlerini de tanısınlar istiyoruz.

Sanatın yaşamın rengi olduğunu fark etsinler istiyoruz.

Yaratıcılıklarını bilgileriyle birleştirerek, özgün ve yalın bir yaşam kursunlar istiyoruz.

Çocuklarımızın iyi bir geleceği olsun ve buna hazır olsunlar istiyoruz.