ne desem ki bilemiyom ben böyle şeyler yaşamadığım için
benimkiler melek gibi valla
ne desem ki bilemiyom ben böyle şeyler yaşamadığım için
benimkiler melek gibi valla
allah sabır versın canım ama bence sen dıret guzel guzel haksızlık bu
Planlar yapılmış bir kere. Sen istemem desende misafir ağırlamaya hazır ol.
Kolay gelsin.
evet kesinlikle taşınmam lazım ama nasıl?hangi parayla?bide burda yaşıyacağız diye dünya borca girdik beni deli etmek için anakız voltranı oluşturup oluşturup duruyorlar.yemişim dünürlerini kabul etmiycem işte.üstelik öneridede bulundum kayınvalideme:eşimin teyzesi eşi oğlu kuzeni bizde kalsınlar sen dünürlerini al.hayır almazmış.peki neden ona kusur tutarlarmış.minedafne yazdı:
ay ben de sinir oldum...
sen şu evden kurtulsan da rahat etsen yaa...
çok uzaklara taşınsan şunlardan
aman ne olacak...idare et...dünya küçüktür ilerde bir gün hiç ummadığın yerde karşına çıkar bu yaptığın
bi defa kaynanan başından ayıp ediyor o insanları sana göndermekle.kendi evi duruken sizde kalmaları başlı başına ayıp zaten sen uygun bi dille hoş karşılamayackalrını söyle anlayacaktır...kolay gelsin...
Sinir bozucu, orası kesin.
Ben hep şöyle düşünürüm, eline yapışmaz, kim ne yaparsa herkes karşılığını alır.
Suistimal seni rahatsız ediyordur, bunun önünüde sen kesemezsin, kesmeye kalkarsan adın geline çıkar. Eşinden yardım al bu konuda.
Sinirlerini bozmaya değmez buda gelip geçer ama sende eseri kalır birazcık oluruna bırak ve eşinden yardım iste annesine karşı durması gereken o olmalı
Kolay gelsin..aradaki sorunalrdan ötürü düşünüyorsun böyle. haklı taraflarında vardır eminim..
ama bence sen davet etmelisin. belki gelcek olanlar iyi insanlardır. boşfer sen elinden geleni yap.. karşılık beklemeden..
benim eltimde geçimsizin tekidir.. bu ay sonra 2 oğlunu sünnet düğünü yapacak. bir alt katımda oturuyor.. hoş kendi tarafından gelecek akrabası yok ta eşimin tarafından epey gelen olur.. geçen hafta izin aldım. evde boya badana yaptım. güzelce hazırlandım. şimdiden sünnet düğününe..
çünki gleince bende bir sürü yatılı misafir ağırlayacağım..
ben kendim gibi olayım elimden geleni yapayım da karşı taraf utansın yaptıkalrından ötürü.. hoş utanma yı bilen insan böle yapmaz ama..
yinede sen bilirsin canım..
bakarsın duruma göre
SANA KATILIYORUM.BENDE OLSAM AYNI DAVRANIRIM.BEN YAPAYIM KARŞIMDAKİ UTANSIN.halime&beyza yazdı:
Kolay gelsin..aradaki sorunalrdan ötürü düşünüyorsun böyle. haklı taraflarında vardır eminim..
ama bence sen davet etmelisin. belki gelcek olanlar iyi insanlardır. boşfer sen elinden geleni yap.. karşılık beklemeden..
benim eltimde geçimsizin tekidir.. bu ay sonra 2 oğlunu sünnet düğünü yapacak. bir alt katımda oturuyor.. hoş kendi tarafından gelecek akrabası yok ta eşimin tarafından epey gelen olur.. geçen hafta izin aldım. evde boya badana yaptım. güzelce hazırlandım. şimdiden sünnet düğününe..
çünki gleince bende bir sürü yatılı misafir ağırlayacağım..
ben kendim gibi olayım elimden geleni yapayım da karşı taraf utansın yaptıkalrından ötürü.. hoş utanma yı bilen insan böle yapmaz ama..
yinede sen bilirsin canım..
bakarsın duruma göre