hicran tesekkurler canim
peki tapu sanami ait? orda kafam karisti?
hicran tesekkurler canim
Olsa iyi olur diye düşünüyorum.
yazlik ev hic dusunmedim istemedim ve istemiyorum da 5 yildizli otellerin yerini tutmuyor cunku ordada ev isi, yemek yapiyorsun ev topluyorsun bana gore degil birde tanidiklarin veya akrabalarin gelmesi cabasi
kisaca benim tatil anlayisima ters dusuyor yazlik ev.
Evet Sule..bir daire dusun..15 er gunluk donemlere bolunmus..tapu sana ait ama tapu ustunde "devren" yaziyor..yani o zaman icinde hak sahibisin.PENGUIN yazdı:
hicran tesekkurler canim
dairenin temizligi, tum 4 kisilik esyalar , mutfak esyalari, firin, buzdolabi, TV , kanepeler, carsaflar vs..tesis tarafindan saglaniyor..
donemler sonunda 2 gunluk genel temizlik yapiliyor tesise..
sen temiz bir ortama giriyorsun..
arkadaslarin dedigi gibi sadece yemek yapma zorunlulugu kotu..oteller gibi hazir yemek yok..
ama restauranti da var tesis icinde ancak ekstra ucretli..
Ben de boyle dusunurdum..ELA yazdı:
yazlik ev hic dusunmedim istemedim ve istemiyorum da 5 yildizli otellerin yerini tutmuyor cunku ordada ev isi, yemek yapiyorsun ev topluyorsun bana gore degil birde tanidiklarin veya akrabalarin gelmesi cabasi
kisaca benim tatil anlayisima ters dusuyor yazlik ev.
Esimle hep farkli yerlere gittik..ancak cocuklar iki tane ve kucukler..
onlar icin dusunduk..
Bizim 15-30 Ağustos dönemine Armutlu Tatil Köyünde devremülkümüz var.
İHLAS ARMUTLU TATİL KÖYÜ
İlk senesinde gitmiştik. DAire güzel, çevre güzel, oyun alanları falan güzel ama tatil için bize uygun olmadığını anladık.
Bayanlar ve baylar için ayrı ayrı kapalı havuzlar vardı. Yani eşinle aynı havuza giremiyorsun.
Aile plajı var ayrıca bayanlar için kadınlar plajı var.
Alışveriş merkezi, marketi falan yakınında güzel.
Kafa dinlemek için güzel bir yer
İlk sene gitmiştik ikinci senesinde bizim adımıza ihlas orayı başkasına kiraladı ve kira ücretini bize ödedi.
Yıllık olarak ödenmesi gereken bir miktar aidatı var.
Elektrik, su ne kadar yakarsan onun parasını senden alıyorlar. Bu kötü...
Detaylar için verdiğim linki inceleyebilirsin.
Nurcan,
orayi inceledim....2 yeni havuz yapiliyor..karma havuz da olacakmis.
gelecek yil belki degerlendirirsin..
su,elektrik senden olmasi kotu yildati niye aliyorlarmis peki.. :-x
Yıllık aidatı,
oradaki yıpranan eşyaları değiştirmek ve çevre düzenlemesi için alıyorlar sanırım. Tam olara bilmiyorum.
Oraya gittiğimizde elektrik parası ödemiştik. Limit dolunca bir akşam üstü elektriksiz kalmıştık. Gidip doldurtunca elektriğe kavuşmuştuk.
Bu seneyle 3. senesi oluyor. Zamanla ihtiyaçlar ve istekler doğrultusunda gelişecektir. Bir ara satmayı düşündük bakalım ne olacak. Şimdilik askıya aldık.
Teyzemlerin yıllardır kullandıkları bir sistem senede 2 kere 15'er günlük seçenekler var.
1 yurtdışı+1 yurtiçi seçeneği var.
15 yıldır gezmedikleri yer kalmadı...
Geçen sene 15 gün LasVegas'daydılar sonrasında da 15 gün Side....
Çok çeşitli seçenekler var diye biliyorum....
Bize uymuyor...Ya hep ya hiç anlayışımız var.
Avantaj ve dezavantajları konusunda da bir bilgim yok...