Allah bağışlasın çok şeker.
Allah bağışlasın çok şeker.
Özlem Allah bağışlasın yüzü gibi bahtı da güzel olsun inşallah ( Bu arada baht demişken benim oğluşla bir tanıştırsak nasıl olur )
Ögecim, oğluşun da bizle yaşamayı kabul ederse neden olmasın.mintiminti yazdı:
Özlem Allah bağışlasın yüzü gibi bahtı da güzel olsun inşallah ( Bu arada baht demişken benim oğluşla bir tanıştırsak nasıl olur )
Özlemcim, cok tatli masallah kizin. Seni cok zorladi ama bak dünya güzeli olmus kücükhanim. Ben Sinanà da benzettim biraz. Ikinizi de sevgiyle öpüyorum..
İçgüveysi olayına çoktaan girmişiniz bakıyom da eee oğlan anaları kabul edermi bunu dersiniz
Bizde hep konuşuruz eşimle sanırsam 4 katlı bir apartman dikmek şart oldu şimdi başlasak temele anca biter ..Neden 4 kat hani olur ya karşımıza biz gibi bir aile çıkarda kıyamazsa bize oğlunu kızını içgüveysi vermeye onlarda gelsin 1 kat fazla olsun
Bu da iyiMİRBE yazdı:
İçgüveysi olayına çoktaan girmişiniz bakıyom da eee oğlan anaları kabul edermi bunu dersiniz
Bizde hep konuşuruz eşimle sanırsam 4 katlı bir apartman dikmek şart oldu şimdi başlasak temele anca biter ..Neden 4 kat hani olur ya karşımıza biz gibi bir aile çıkarda kıyamazsa bize oğlunu kızını içgüveysi vermeye onlarda gelsin 1 kat fazla olsun
En kısa zamanda yüklemeye çalışacağım canımozoz yazdı:
Seninkini de görmek isteriz Eminecim.
masallah cok tatlı ozlemcim Allah analı babalı buyutsun, bahtı guzel olsun.