sokaga orta yere tuvaletini yapan hayvanlarin sahiplerini ta$lamak istiyorum...ulen heryer yesillik bizim koyde, insan kaldirima yaptirir mi seyini? git bi agac dibine, goster hayvana yeri o da yapsin...
sokaga orta yere tuvaletini yapan hayvanlarin sahiplerini ta$lamak istiyorum...ulen heryer yesillik bizim koyde, insan kaldirima yaptirir mi seyini? git bi agac dibine, goster hayvana yeri o da yapsin...
[quote]
CemileZipak yazdı:
aynen katılıyorum savaş açtım ben de bunlara
eşimin ailesinin köpeği vardı geçen sene öldü 14 yaşındaydı 14 senedir alışkanlık olmuş kayınvalidemde hala unutup cebine poşet sokar çıkarken ağaç da göstersen bazen evden çıktığımız gibi yapıverirdi küçük hanım o zaman hemen yerden alınır hoopp çöpe atılırdı
ama insanlar bi rahat bi rahat malesef
Aynen yaptığınızı
Sırf çiş meselesi yüzünden oğlum olsun istiyordum.
Al pet şişeyi yaptır içine oh be ne rahatlık
Bizde kızın popsuna çalımı batar yoksa yerden bişeymi sıçrar diye işeme yerini bile incelemek zorundayız
elbette..
yaptırmam diyen anneyi göreyim bakayım)
kültürümüzde var ayol...koca koca adamlar bile hala işiyor oraya buraya..hatta lafı bile var
eceli gelen köpek ve ...duvarına işemek diye.
(noktalı yerler tarafıma polemik konusu olarak kdöneceğinden banladı tarafımdan))))))
Tabi ki yaptırdık, gerektiğinde hala da yaptırıyoruz.. Ne yapalım çocuk donuna mı yapsın yani ?
Bizim Belcikali koca adamlar nam salmislardir "heryere" isemeleri bakimindan....
arabasini otobanda emniyet seridine cekip iserler, normal yolda iserler, koy yolunda birilerinin bahcesine tarlasina iserler, cok normal burda boyle seyler, tabii bize normal degil..boooyle bakiyoruz nooluyo diye...
esim cok kiziyor boyle goruntulere...bizim kocaman bahcenin kosesine bile isemez kendisi, ama ben erkek olsam kendi bahceme iserdim dogrusunu soyliyim...
hani o prens sizin oralı mıydı neydi..duvara işemişti ayı..koca prens yanee
isemistir...biradan bence...minedafne yazdı:
hani o prens sizin oralı mıydı neydi..duvara işemişti ayı..koca prens yanee
Piknik yerlerinde bazen wc bulmak çok sorun oluyo
Lise pikniği hala aklımda ya Yanee birtek çocuklar çiş yapmıyo