1 hafta yoktum belki ozleyen neyim olmustur
tr'deydim, bu arada bir sultani gecesi yasadim keh keh kiskanilacak bir geceydi
resimleri ekleyin gelen guzeller lutfen buraya bende 2 tane var fotograf makinasini bulunca koyucam
eee sizler neler yaptiniz bakim??
========================================
kislar
biz 8 gunlugune tr'deydik
bunun 2 gece ve 3 gunu istanbul'da gecti
istanbul'da sirf esim ve cocugum tatil yaptik, biraz turist gibi dolastik, bu arada cocuk arabasi kullandik, sultanahmette, taksimde, hatta taaa galata kulesine bebek arabasi ile yuruduk, hava cok guzel degildi zaten biliyorsunuz ben hazirlikli gitmistim ki iyi oldu
geri kalanlar gunde ise annemle beraber cerkezkoy tekirdag'daydik, bunun bir gunu tekirdag'da deniz kenarinda tekirdag koftesi yemek ile gecti
cuma aksami siteden bir kac kisi ile bulusarak Sultani ye gittik, gitmeyen varsa muhakkak gitsin, ortam mukemmel, yemekler guzel, canli sarki var, yalniz cok sigara dumani var, sigara icmeyen ben zavalli en sonunda sesim kisildi, bu arada bol bol SIKIDIM SIKIDIM oynadik, ohhhh, yediklerimiz kalorileri verdik.
bir sey ek olarakta bogaz turu yaptik, bogaz turunu her ne kadar bayila bayila yapsamda, rumeli kavaginda indik, allam ya hic bir sey yok, sonra sariyer'e gectik, oradada SIKINTI geldi, ben de zannettim oralari gusel gusel yerler, sultanahmet cok guzel olmus, aya sofya camisine esim bayildi, sultanahmet camiside oyle, fakat iceride fazla duramadim ben cunku dylan her yere kosup kaciyordu, birde topkapi sarayina gidecektikki olmadi cunku dylan cok yoruldu.
geceleride bir bar kesfettik, oraya dylan ile beraber gittik, dylan'in dvd player'i var her yere tasidik zaten cam kenarinda oturuyorduk, butun deniz gozukuyordu superdi, yani bu sefer gercekten tatil gibi tatil oldu.
simdik bir dahaki tatilimiz icin ellerimi ovusturmaya basladim
resimler yesim ve mine'de cok cekildi, onlarda koysa inanin bende merakla bekliyorum
optums