Yalova'ya giderken ilk düşündüğüm şey İstanbula çok yaklaşıpta gidemiyeceğim üzüntüsüydü.oğlum hastaydı annem evdeydi üstelik tezek kokularıyla gitmek biraz abesti Ama ayşegül gel bişi olmaz deyince ali'de destek olunca hadi deyip gittim ve iyiki bu cesareti göstermşim rüya gibiydi.
Ayşegül yada yaşagülümüz sen harbi bi dostsun canım ya ta yalovadan geldi aldı beni nasıl bir yürektir bu nasıl bir dostluk teşekkür ediyorum canım ya beni sevmekten vazgeçme emi)
İlk olarak bizi evden alan aysel ve vildan berkay'la tanışma fırsatı buldum inanılmaz dostlar anlatamam.Çok etkilendim ilk kez tanışmamıza rağmen gözlerindeki samimiyet bambaşkaydı.
Aysel kaç saat direksiyon salladı bileklerine kuvvet her daim yanımdaydı (evini bıraktı yorgun argın) kalbi o kadar güzelki seni tanıdığım için çok şanslıyım aysel iyiki varsın.Bak bigün kültür mantarı formu açacam ve oraya söz aysel açma yazacam)
Vildan berkay ikinci olarak onunla tanıştım.Bana öyle bir yaklaşımı vardıki sanki yıllardır görüşmeyen iki dost gibi çok ince düşünceli, çok tatlı bana ayaklarımdaki kemik için parmak ayıracı getirmiş unutmamış vildanım bak ikinci gece bi geçirdim ayaklarıma canım hiç çıkarmadım)Benim için verdiğin tüm emekler için yüreğin için ne kadar teşekkür etsem azdır.sağol canım iyiki varsın.
Sonra metrocity'e gittik inanamadım gözlerime:
Hilal canım nasıl bir insansın sen anlayamdım ne kadar büyük bir yüreğin var ve temenni ediyorum ordaysam ben eğer çok ama çok şanslıyım ordayım dimi? eşini çoluğunu çocuğunu bıraktın iki gün yanımdan hiç ayrılmadın canım benim hakkını helal et.
Derya, atacan derya telefonlarda sesin herzaman dostça samimi geliyordu ama yakından daha tatlı ve samimisin çok tatlısın kız sen beni hiç yalnız bırakmadım sevimli canavarımızıda gördüm anneni bile tanıdım canım ya ne kadar mutlu oldum yüreği güzel arkadaşım kardeşim evini bıraktın iki gün beni hiç yalnız bırakmadın hakkını nasıl öderim geleceksin bak söz verdin.
Zeynep kız nasıl tanıdım seni o kadar konuştuk msn de telefonla ama tanırmıyım diyordum yakından da kan çekti herhal.Çok eğlendim yanında çok sevimliydin kızım sen yaşlanmazsın kocan çok şanslı söyleyim keşke daha uzun görüşebilseydik en azından sabaha kadar felan yeterdi İyiki varsın canom ama beni bidaha aramadım bilemiyorum yani)
Gülten canım sen ne kadar çıtırsın gözlerime inanamadım ben herhalde bu mine dedim küçük mine o kadar yani Gültenim çok şey paylaştık seninle çok şey yaşadık sanada doyamadım
Hicran bir çıtır daha çok tatlısın seninle görüşebildiğim için çok mutluyum hicran tanımak istediğim arkadaşlarımdan birisin göremeseydim çok üzülürdüm ama ben seni misafir ettiğimde o kadar çeşit kahve bilemem sen bilgilerinide getir
Demaya minem canım benim o kadar yorgunluğuna beni saydın geldin hakkını ödeyemem seninde gece boyu yalnız bırakmadın beni eve saat kaçta gidebildin kimbilir İnşallah sende bana seni misafir etme şansını verirsin canım iyiki tanıdım seni.
Sonra aynur geldi tam bana söz verdiği gibi eşofmanlarla spordan sonra
kız sen bitanesin ha .canım ciğerim aynurum ne desemki sana iki yıldır biliyorsun sen bendeki yerini keşke daha fazla görüşseydik canım ya ama birden bire oldu gelişim ve senide anlıyorum canım.
En son Minedafne geldi hemde hastane çıkışında canımsın ya o acıları çektikten sonra saydı geldi mine seninde hakkını ödeyemem canım ya uzaktan uzağa bile olsa biliyorumki sevdiğim insanlar dost saydığım insanlar çok sağlam insanlar bunu gördüm ben, mine bak birgün zengin olursam söz sana en sevdiğin ressamın resmini alacam sana gerçi isterdim ki adamı alayım otursun resmini çizsin senin ama ölmüştür dimi zaten sevdiğin santçı bir deliydi güvenemem kapar kaçar seni en iyisimi sen yapılmış resimlerle idare et.Sağol canım iyiki varsın.
Telefonla katılan dostlarım şatobiryanım çok istedim evine gelmeyi çok üzülüyorum göremedim seni ama ben yine geleceğim ali ve çocukla o zaman mutlaka görüşmeliyiz canım benim.
Kübra kaç defa aradın kimbilir ama duymadım benim telefonum yurtdışına kapalı olduğu için arayamadım seni çok teşekkür ederim canım hassasiyetine İnşallah senide yakından görme sohbet etme şansına erişiriz
.
şekerim songül tam anlaşamadık telefonda ama seni kaçırdığım için çok üzülüyorum ama dünya bi garip bak hiç gidemem derken birden orda olabiliyorsun canım bilinmezki birgün bi sezen gecesinde bakmışsın yanyana oturuyoruz.
Verdiğiniz tüm emekler için ayırdığınız zaman için çok teşekkür ediyorum çok duygulandım çok mutlu oldum gelmek isteyip gelemeyen yada gelmeyen herkesede teşekkür ediyorum sonuçta bu sitede ortak bir duygu var herkes dostluğu ve emeği seviyor eminim tüm arkadaşlar böyle duyarlı ve iyi insanlar herkesi tanıma imkanım olur İnşallah.
aslında bu yazdıklarım hiçbirşey kalbimden o kadar çok şey geçiyorki kelimelere dökmem imkansız en iyisi siz bana gelin öyle anlatayım başka türlü olmaz.
Sevgiyle sağlıkla hep benimle kalın