mevlut bey bu konu bizden cok ayri bir konu zannedersem..
mevlut bey bu konu bizden cok ayri bir konu zannedersem..
Zerrin,adriaan yazdı:
bizim 6 yil gecti malesef...
en iyisi hic karistirmamali turk pasaportunu
Önemli değil! Ufak bir ceza vereceğiz, o kadar! 'Kabahatli sayılıyorsunuz' derken, bizden para cezasını alacaklarını vurguluyorlar. Sanıyorum bu para cezası kararını da, bizlerin bazı konularda elimizi yavaş tutma huyumuz ya da 'nasılsa buranın vatandaşlığı var' diyerek rahat davranmamız nedeniyle almış olsalar gerek. Ne yapalım, cezayı öderiz.
oderizde burdaki konsolosluklardabazen cok tuhaf boyle bakmalar yada kizgin davranmalar ola biliyor..
ayni turkiyedeki gibi yani..
oyle birseyle karsilasirsam deli olurum..
onun icin konsolosluga gitmeyi hic sevmem..
tek paraysa dertleri o sorun degil
korkmayin ceza felan almiyorlar ben ereni 4 yasinda götürmüstüm yazdirmak icin selinde ayni...biraz kiziyorlar tabi cok ters bu konsolostakiler zaten...ama biz ceza ödememistik
Günseli'cim,
Şimdi ceza var! Kaç euro, bilmiyorum, ancak para cezası alıyorlar.
Zerrin'cim,adriaan yazdı:
oderizde burdaki konsolosluklardabazen cok tuhaf boyle bakmalar yada kizgin davranmalar ola biliyor..
ayni turkiyedeki gibi yani..
oyle birseyle karsilasirsam deli olurum..
onun icin konsolosluga gitmeyi hic sevmem..
tek paraysa dertleri o sorun degil
Artık azarlamıyorlar, parayı alıyorlar! Parayla kurtulacağız.
gunseli o kizmalari adami deli ediyor tek zaten..
herseyden caydiriyor insani...
valla ben ozaman iyi hatirliyorum almamislardi...yalniz konsolostaki memur bana günseli hanim nerdeydiniz zamaninizmi yoktu gelmek icin demisti ters ters bende esime attim sucu simdi varsa bilmiyorum ama fazla degildir sanirim....
Hepsi ayni sanirim,burdakilerde oyle,ters ters bakiyolar insanin yuzune
adriaan yazdı:
gunseli o kizmalari adami deli ediyor tek zaten..
herseyden caydiriyor insani...
sorma zerrincim benim esim kac sefer tartisti bu yüzdende bende hic sevmem konsolosa gideyim..mecbur kalmadigim sürece