1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Toplam 16 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Konu: KIRILDIM

KIRILDIM

SELAM ARKADAŞLAR.
    HEPİNİZE ÇOK KIRILDIM ARKADAŞLAR;
    OYUN GRUBU KURULMUŞ VE BENİM HİÇ HABERİM OLMADI MİNE HANIMA ÖZELİNE MESAJ YAZDIĞIM HALDE HİÇ HABER VERİLMEDİ.EVVET BU SİTE DE ACAYİP BİR GRUBLAŞMA VAR.ONUN İÇİN DE BU SİTE YE BİR DAHA GİRMEME KARARI ALDIM.BEN TÜM İYİ NİYETİMLE KATILIMCI OLMAYA ÇALIŞIYORUM AMA SİZ SEVGİLİ ARKADAŞLARIN AYRIMCILIĞI BENİ ÇOK ÜZDÜ.HEPİNİZE HOŞÇAKALIN DİYORUM.SİZLERLE TANIŞMAK GÜZELDİ

2. Re: KIRILDIM

selviciğim,
    lütfen siteye girmeme kararı alma, gruplaşma olduğunu sanmıyorum, en azından ben annecocuk sitesi üyesiyim, bir grubun değil. Lütfen ayrılma. Selvi ismini hep görmek isterim forumda.
    sevgiler;

Re: KIRILDIM

Lütfen bır ıkı kısının yaptıkları yuzunden dıgerlerıne haksızlık etme.Emınım ıstemeyerek olmustur.Benımde cok kırıldıgım oldu ama gıtmeyı asla dusunmedım.Lutfen sende gıtme ve bızı yalnız bırakma.Sevgıler.Meral

GÜZEL SÖYLÜYORSUNDA KIRILDIĞIMI SÖYLEDİĞİM HALDE KİMSE CÜRET ETİPDE BİR MESAJ BİLE YAZMIYOR.BELKİ BUGÜN BİRAZ ALINGANLIĞIM ÜSTÜNDE DİYE DÜŞÜNÜYORUM AMA HİÇ ÖYLE DEĞİLMİŞ.

5. Re: KIRILDIM

Selvi mine nin cevap yazmaya vakti olmamis olabilir..
    hemen alinmana gerek yok...
    gruplasmaya gelince tabiki grplasmalarda olabilir birbirini taniyanlar tanimayanlar
    istanbullular izmirliler...
    ama bu gruplasmalar sitede degil sanal degil de özel görüsenler arasinda
    oyungrubuda bunun bir parcasi ki sen de o grubu secmissin...
    ama suna emin olki sitede öyle ayrimlar yapilmiyor...
    ama yinede gitmek istiyorsan zorla kimse tutamaz kimseyi seninle tanismakta hostu

EKLEME
    mesajini yazali tam 12 dakika olmus mucize bekliyorsun sitede online olanlar da calisiyorlar bence alinganligin üstünde

selvi bence alınganlık gösteriyorsun herhalde gectiğimiz haftalarda siteye fazla girmedin katılım formu acıldı adresler yazıldı, herkesin bu olaydan sitedeki forumlardan haberi oldu, kimsenin özeline davetiye falan geldiğini zannetmiyorum. Hatta 2 yasından kucuk çocuklarda istenmedi bende şimdi bunamı kırılıp alınıyım. Ayrıca Minenin bazı aileden kaynaklanan sağlık sorunları vardı belkide mesajlarını okuyamamıştır.

Seni öpüyorum ve büyütme diyorum.

sevgili selvi...

sitede de yazdığım gibi son günlerde hastalıklarla ve hastalarla uğraşıyorum.buna rağmen bana yazanlara mesaj atmaya çalıştım.yapamadığımda da görülebilsin diye oyun grubu yazısını hep öne çektim.

oraya gelen arkadaşlardan sadece bir kaç tanesini daha önce caffinet toplantısında görmüştüm dolayısıyla kimseyi gruba almamazlık etmedim kaldı ki böyle bir gruplaşma yok.kaldı ki genel forumda günlerce yazı dururken ve aktivite bölümünde katılım forumu açılırken böyle bir düşünce çok saçma.

ayrıca oyun grubunun sahibi ben değilim,yuva sahibi ve katılımcılar.ben kızımı sadece hastalıklardan biraz uzaklaşsın diye misafir olarak getirdim.zaten bütün hafta aynı okulda eğitim alıyor.

serttsin,kırıcısın.
    sabah sabah kimsenin gereksiz alınganlığıyla başedemeyeceğim için ve buna istek te duymadığım için sana hayatta başarılar diliyorum.

8. Re: KIRILDIM

selvi bu ne alınganlık ne sinir canım. mesala bende tanışmaya gidememiştim günü uygun değildi ama kimseyede benim için gününü değiştirmediler diye kırılmadım. belki minede senin attığın mesajı görmedi. çünkü geçen hafta pek sitede değildi galiba kayınvalidesi hastanedeydi. bunu ona bir daha sormayı ve bir açıklama rica etmeye ne dersin?

lütfen böyle ben gidiyorum, bitti artık tavırlarına son ver. çünkü biz, en azından ben senin burdan ayrılmanı hiiiç ama hiçç istemem.TAMAM MI CANIM.

sanırım sadece istanbul ve ankaranın gurupları var izmir için bir gurup varmı bilmiyorum

10. Re: KIRILDIM

Merhaba Selvi,
    Yazdıklarına üzüldüm....izinler, raporlar bayram derken uzun zamnadır burda değildim, bu nedenle oyun grubu hakkındabi fikrim yok, önceki forumlarıda tarama fırsatım olmadı ancak, arkadaşların bu konuyu forumda paylaştıklarını düşünüyorum.Eh sitemizde de yüzlerce üye bulunduğunu düşünürsek, ilgilenilen gelişmelerin haber verilmeyi beklemeden takip edilmesi daha doğru olmaz mı....

Sitede gruplaşma diye bir durum sözkonusu değil, böyle düşünmene üzüldüm...