Burada kapali, kasvetli SIKICI, Ara ara yagmur var.
yine evdeyiz yine havanin duzelmesini beklemekteyiz.
sizler neler yapiyorsunuz. sizin orada havalar nasil.
Burada kapali, kasvetli SIKICI, Ara ara yagmur var.
yine evdeyiz yine havanin duzelmesini beklemekteyiz.
sizler neler yapiyorsunuz. sizin orada havalar nasil.
valla havalar burada güzel herşey yolunda gidiyor ve heycan hala devam ediyor birazdan cıkacagım ve +Gül ümün annesiyle tanışacağım zaman geçtikçe heycanda artıyo
Hasan'cim buyuk gun desene...
Rahat ol canim benim,heyecan yapma, oda mutlaka +gul'un gibi seni sevecektir unutma.
Kolaygelsin ablacim
sıkıcı geçiyor malesef.hava çok güzel ama ben işyerine tıkıldım kaldım.sitede de bikaç kişi var ama ses seda yok
evet cok büyük gün ama heycan yapmamak elde değil ki inşallah düşüp bayılmamsubbota yazdı:
Rahat ol canim benim,heyecan yapma, oda mutlaka +gul'un gibi seni sevecektir unutma.
Kolaygelsin ablacim
yaa bide bunun istemesi var ozaman napcam bilmiyom valla
Hasancim, bugun atlatildimi, istemek kolaydirH_S_N yazdı:
evet cok büyük gün ama heycan yapmamak elde değil ki inşallah düşüp bayılmamsubbota yazdı:
Kolaygelsin ablacim
yaa bide bunun istemesi var ozaman napcam bilmiyom valla
evet hafta sonlari boyle...sudeda yazdı:
sıkıcı geçiyor malesef.hava çok güzel ama ben işyerine tıkıldım kaldım.sitede de bikaç kişi var ama ses seda yok
hasan( ilkyardım) ne zaman gidiyosun.az kaldı herhalde.heyecen yapma bu kadar ya.hem istemeye tek gitmeyeceksin herhalde demi.... şans ve güzellikler seninle olsun.
hava güzel ama ben işteyim
iyi diyelim iyi olsun
Evettt vakit geldi gidiyorum benim için dua edin olur mu ihtiyacım olacak inşallah herşey güsel geçer