Toplam 9 sonuçtan 1 ile 9 arasındakiler gösteriliyor.
  1. ırkçı değilim, radikal hiç değilim, ama İSRAİL ORDUSUNDAN NEFRET EDİYORUM....

Buldozerle ezip öldürdüler

İsrail buldozeri bir Filistinli'nin evinin yıkılmasını engelleyen ABD'li barış eylemcisi Rachel Corrie'yi üzerinden iki defa geçerek öldürdü.

Görgü tanıklarına göre 23 yaşındaki Corrie, Gazze kentinde Filistinli bir doktorun evini yıkmaya çalışan İsrail ordusuna ait buldozeri engellemeye çalışırken düşünce, buldozer önce genç kadının üstünden geçti, sonra geri giderek onu tamamen ezdi.

İsrail ordusu olayın bir kaza olduğunu açıklarken, ABD Dışişleri Bakanlığı tam bir soruşturma istedi.

Uluslararası Dayanışma Hareketi adlı bir uluslararası barış eylemcisi grubun üyesi olan Corrie, daha önce ülkesine gönderdiği bir elektronik posta mesajında, 14 Şubat'ta yine Filistinlilerin evini yıkmaya çalışan bir İsrail buldozerine karşı yaptıkları eylem sırasında buldozerin kendilerini nasıl zorla geriye ittiğini ve uluslararası barış eylemcilerinin içine sığındıkları evin duvarını nasıl yıktığını anlatmıştı.

www.hurriyet.com

2. Re: ırkçı değilim, radikal hiç değilim, ama İSRAİL ORDUSUNDAN NEFRET EDİYORUM....

Sana katılıyorum Cemileciğim.Ben de ırkçı değilim ama İsrail Ordusundan nefret ediyorum. Yaptıkları resmen insafsızlık. Bir iki yıl önce bir çöp kutusunun arkasına saklanan baba ve oğulun öldürülmesi olayı her zaman gözümün önüne gelir. Ama bir gün cezalarını çekecekler...

Re: ırkçı değilim, radikal hiç değilim, ama İSRAİL ORDUSUNDAN NEFRET EDİYORUM....

Arkadaşım israil ordusundan nefret etmek için sadece insan olmak yeterli değil mi?

Nüfus: Arapgir Fiziken:Konya Ruhen: MALATYA (0 RH +)

Re: ırkçı değilim, radikal hiç değilim, ama İSRAİL ORDUSUNDAN NEFRET EDİYORUM....

Bu kuş beyinlilerin yaptığı öldürmek değil katliam.
    Aramızda onlardan nefret etmeyen biri olduğunu sanmıyorum.
    İnsan hayatı bu kadar ucuz değil.
    Birileri çıkıp derslerini vermeli diye düşünüyorum.
    SEVGİYLE :-x :-x

valla cemile artık hangisinden daha çok nefret etmem gerektiğine karar veremiyorum o kadar çok kötü şey varki dünyada

keşke ırak yerine israildeki canavarları vursalar..adiler.

Sevgili Cemile,

Israil ordusunun yillardan beri yaptigi birsey bu. O kadar cok insan olduruyorlar ki, yasayanlarada iskence yapiyorlar ve maalesef tum dunya sadece seyrediyoruz. Asiri uc teror orgutleri ise sadece fazlasi ile zarar veriyor Filistine. Ozellikle her teror olayindan sonra Israil misilleme olarak Filistinlilerin uzerine gidiyor ve cogunlukla masum insanlarin ve cocuklarin kani dokuluyor. Mossad kadar guclu bir kurulus Istese o teror orgutlerini yok eder, ismi bile kalmaz ama yapmiyor cunku boylelikle Filistinlileri ve muslumanlari dunyaya antipatik gosteriyor, onlarin sadece katil olduklari izlenimini veriyor, en buyuk katil kendisi iken.

Dubai'de yasayan, simdi buyuk bir sirketin muduru olan Filistinli bir arkadasimin daha kucucuk 7-8 yasinda bir cocukken okula giderken Israilli askerlerden yedigi dayaklari koskoca adam oldugu halde gozleri dolu dolu anlatisini hatirliyorum, okula gidebilmek icin Israilli askerlerin nobet tuttugu bir yerden gecmesi gerektigini, ama hergun, her gecisinde askerlerin ona tekme attigini, silahlari ile vurduklarinda kucucuk bedeninin nasil yere serildigini anlatmisti. Cok korktugu, cani yandigi halde okula gidebilmek icin oradan her gun gecmek zorunda olan 7-8 yasinda bir cocuk dusunun... Ama bu tabii ki yalniz bir tanesi.

Benim anlamadigim gecmiste tarihin en buyuk katliamina maruz kalmis bir milletin nasil olup da kadinlara ve cocuklara bile boyle acimasiz olabildigi...

Amerikali hanim icin ben de cok uzuldum, ama Filistinliler hemen her gun boyle katliamlar yasarken olen bir Amerikali oldugunda olay olamasi da burkuyor icimi..

Dilerim ki cocuklarimiz bizim yasimiza geldiklerinde dunyada boyle seyler kalmaz.

Sevgiler

8. Re: ırkçı değilim, radikal hiç değilim, ama İSRAİL ORDUSUNDAN NEFRET EDİYORUM....

selam
    yazdıklarına katılıyorum...ölen kişinin milliyetine dikkat etmemişim haberin kötülüğünden...ister amerikalı isterse de başka miletten olsun böyle şeyler çok üzüyor beni...
    annelik beni daha hassas yaptığı için, katliamları, savaşları, terörü düşünmemeye, seyretmemeye, okumamaya çalışıyorum, bu haber ise gözüme gözüme sokuldu nerdeyse, o ölen kızın resiminin binlerce değişik versiyonu canlandı gözümde...
    dünya savaşları, şimdi nazilerden beter olan yahudilerin geçmişte nazi kamplarında yaşadıkları, hiroşima, vietnam, halepçe, pkk savaşı, kıbrıs, memleketim bosna ve makedonya, afrikadaki iç savaşlar, çeçenistan...

sadece bir kişi için değil üzüntüm...

merhabalar
    Bende İsrail milletinden nefret ediyorum. allah onlara merhamet ve acıma duygusu versin.