Ruh sağlığı yerinde bir anne tabiki yapmaz...
Ama yinede kınamamak lazım neler yaşadığını bilemeyiz.
Ruh sağlığı yerinde bir anne tabiki yapmaz...
Ama yinede kınamamak lazım neler yaşadığını bilemeyiz.
inanamiyorum nerdeyse aglicam yavrum benim ya bide kucuck akliyla dusunmus annem neden gitti yemek yemedim die mi die
offfffffffffff
walla cocugu en cok goren ogretmeni o yuzden biraz su an yuk ogretmende ol sevgi vermeli ve bence annesinin kotu bir donem gecirdigini kendini daha iyi hissetmek icin doktora gittigini soyleyebilirler bilmiyorum siz ne diosunuz bu durumda
\yani cocuk ne olucani bilmeden yasiyor bu daha kotu
enazindan bu bir donem ve gecicek fikrini cocuga asilamak daha iyi gibi geldi
Fusun;camomile yazdı:
ben hala ayni seyi soyluyorum,bilemessiniz neler oldugunu.
hersey anlatildigi gibi olmayabilir.
kendinizi dusunun cocugunuzu yeni okula kaydettiriyorsunuz,esinizin yanina gitme planlariniz var ve bi r anda kucuk bir kavgadan dolayi cocugu birakip cekip gidiyorsunuz.
ayrica aileninde herseyi bu kadar acik secik anlatmasi tuhaf
aklima takildi simdi..acaba anne santaj yoluyla tehditle cocugundan koparilmis olabilir mi?
Offf
Çok üzüldüm, Anlayamıyorum ya , bir anne çocuğuna bu şekilde nasıl davranır
Gerçekten çok üzüldüm.
Bütün annelerin benim gibi hissettiklerini, çocuklarının yokluğuna dayanamayacaklarını düşünürüm hep.
Ama aksini gördükçe de kahroluyorum.
Bu tür olaylarda ne kafam ve kalbim çalışıyor.Yani anlamıyorum.
Bazıları çocukları olmuyor diye, doktor doktor dolaşıyor, bazılarıda sahip oldukları güzelliklerin farkına varmıyorlar.
bu nasıl bişey ya, yorum yapamıycam, boğazım düğümlendi...
Çok üzücü bir durum tabi çocuk kimbilir ne haldedir.Annenin yaptığı çok acımasızca insan evladına nasıl kıyar ya bıraktığı insan 80 yaşında bakıma muhtaç biriçocuğuna nasıl bakar nasıl ilgilenir olay ne olursa olsun anne haklı bile olsa çocuğunu bırakamaz en azından babası gelene kadar allah yardımcısı olsun.İnşallah aklı başına gelip çocuğunu alır.
tehditle falan olmaz kim yapacak yılda 1 ay gören babası mı?öyle olsa neden hala 80 yaşında ki dedede kalsın babanın ilgisizliğinden yakınıyordu anne hep,kim alıp ne yapacak çocuğu...hicran yazdı:
Fusun;camomile yazdı:
ben hala ayni seyi soyluyorum,bilemessiniz neler oldugunu.
hersey anlatildigi gibi olmayabilir.
kendinizi dusunun cocugunuzu yeni okula kaydettiriyorsunuz,esinizin yanina gitme planlariniz var ve bi r anda kucuk bir kavgadan dolayi cocugu birakip cekip gidiyorsunuz.
ayrica aileninde herseyi bu kadar acik secik anlatmasi tuhaf
aklima takildi simdi..acaba anne santaj yoluyla tehditle cocugundan koparilmis olabilir mi?
offf ya cok üzücü böyle olaylari duyunca iyice kötü oluyorum bence o kadin normal degil aklindan zoru var gibi geldi bana