yaziklar olsun o kadina :-x
yaziklar olsun o kadina :-x
ben hala ayni seyi soyluyorum,bilemessiniz neler oldugunu.
hersey anlatildigi gibi olmayabilir.
kendinizi dusunun cocugunuzu yeni okula kaydettiriyorsunuz,esinizin yanina gitme planlariniz var ve bi r anda kucuk bir kavgadan dolayi cocugu birakip cekip gidiyorsunuz.
ayrica aileninde herseyi bu kadar acik secik anlatmasi tuhaf.hicran yazdı:
Arin;bilmemgerek yazdı:
lanet olasi kadin!
nasil uzuldum cocugun o hallerini dusununce.
beynimin sigortalari atiyor boyle olaylari duyunca...hani cahil diyoruz, caresiz diyoruz, kimsesiz diyoruz, birakmis cocugunu diyoruz...ama bu kadina ne demeli. kansiz, vicdansiz bi insan!
lanet olsun! bin kere! hayatinin sonuna kadar vicdan azabindan bi gun bile mutlu olamasin umarim!
pek oyle +1 ler yapmam ama az ve oz yazmissin..
ben "bi de anneyi dinleyin" diyen arkadaslara..kadin ne kadar magdur veya esine kizgin olursa olsun cocuguna bunu yapmamali diyorum.. :-x
malesef böyle annelerde var onun için bugün kandil pek bir şey diyemiyeceğim çünkü sinirlerim fena bozuldu allah doğru yolu göstersin o anneye
Egitimle anne olunmuyor malesef bayan ailesi çocuğu istemiyor diye çocuğu yerine ailesini seçmiş yazık Allah çocuğun yardımcısı olsun
Ben suanda sadece cocugun psikolojisini dusunuyorum..Ileride ki karakterini...Nasil bir delikanli olacak veya nasil bir aile kurabilecek..Kadinlara guveni olmayacak..Cunku en guvendigi kisi tarafindan yasadigi acilar hep aklinin bir kosesinde kalacak..Allah bu cocuga yardim etsin..Tum hayatini etkileyecek...Ahh ahhh ne demeli ki bu kadina...
Her doğuran mmalesef annelik sıfatını almış olamıyor.Bu annenin suratına tükürülür.Yazıklar olsun.
açık seçik anlatılan ne onu anlamadım ,bize anlatmak zorunda yoksa çocuğu eve götürüp bulamadığımızda kime teslim edecektik biz aileden talimat almadan çocuğu başkasına teslim etmeyiz....dede anlatmak zorundaydı çoğunuda çocuk anlattı zaten bize anlatmayıp kime anlatacaklar şu anda o çocuğun herşeyi biziz(okulu,öğretmeni,ve arkadaşları)ayrıca kadının hiç bir gerekçesi benim için kabul edilemez çocuğunu bırakması için....aklıma başka şeyler geliyor ama kandil günü kimsenin günahını almayayım allah islah etsin...camomile yazdı:
ben hala ayni seyi soyluyorum,bilemessiniz neler oldugunu.
hersey anlatildigi gibi olmayabilir.
kendinizi dusunun cocugunuzu yeni okula kaydettiriyorsunuz,esinizin yanina gitme planlariniz var ve bi r anda kucuk bir kavgadan dolayi cocugu birakip cekip gidiyorsunuz.
ayrica aileninde herseyi bu kadar acik secik anlatmasi tuhaf.hicran yazdı:
Arin;bilmemgerek yazdı:
lanet olasi kadin!
nasil uzuldum cocugun o hallerini dusununce.
beynimin sigortalari atiyor boyle olaylari duyunca...hani cahil diyoruz, caresiz diyoruz, kimsesiz diyoruz, birakmis cocugunu diyoruz...ama bu kadina ne demeli. kansiz, vicdansiz bi insan!
lanet olsun! bin kere! hayatinin sonuna kadar vicdan azabindan bi gun bile mutlu olamasin umarim!
pek oyle +1 ler yapmam ama az ve oz yazmissin..
ben "bi de anneyi dinleyin" diyen arkadaslara..kadin ne kadar magdur veya esine kizgin olursa olsun cocuguna bunu yapmamali diyorum.. :-x
Günümüzde butür olayların okadar çok örneği varki şiddetle kınıyorum hatta bu tiplere karşı nefret bile duyuyorum nasıl olurda canının bir parçasını gözünü bile kırpmadan bırakabilirsin anlamak mümkün değil.Yazık o yavruya neler yaşıyordur küçücük yüreğinde kimbilir.
İster istemez çocuğumu o çocuğun yerine koydum..
Nasıl bir yıkımdır bu onun için..
Ne olursa olsun hiç bir annenin çocuğuna bunu yapma hakkı yok..
Çok kızgınım bir az vicdanı varsa telafi eder her şeyi..
Tabi edebilirse...
Ne olursa olsun hic kimse ne bir anne nede baba
evladini bunu yasatmamali o cocugun ruhsal durumunu
kim düzeltecek canim ya cok üzüldüm simdi yaziklar olsun böyle anneye