Beş saattir kar yağıyordu, yeni durdu. Adalara gitmiştik gezmeğe, zarzor dönebildik.
Beş saattir kar yağıyordu, yeni durdu. Adalara gitmiştik gezmeğe, zarzor dönebildik.
Hafta sonu çokta iyi geçmedi.Eşim Cumartesi günü işe gitti.Tam bir işkolik Ben o günü evde geçirdim.Annem Ankarada ,kayınvalidem Denizlide gezide ugrayacak bir kapım kalmadı Evimde geçirdim.
Pazar eşim gene öğleye kadar işe gitti.Ögleden sonra yeni evin insaatına gittik,birkaç şey yapılmış onlara falan baktık.Sonra açık havada yürüyüş ve gözleme keyfi Sonra eve geldik biraz önce eşimin piano dersi bitti.Birazdan yemek yeriz ,film izleriz...
İşte benden bu kadar
valla bizimki güzel geçti diyemem çünkü hafta sonu taksim karışıktı onun için bu seferlik evimizde geçirdik ama çokta iyi oldu.....
Bugün evdeydik...
İş bölümü yaptık ve bugün herkes üzerine düşen işleri bitirdi...
Ben molalarda siteye kaçtım.
Birkaç saat önce çocukları yıkadım,yemeklerini yedirdim ve uyuttum...
Eşimin işe gitmesi gerekti ve hala gelmedi...Bir saat içinde gelir.Onu da doyurur ve uyuturum.
Böylece gün biter.
Hava mı demiştin?..Bütün gün camlar açıktı.
Eyvah eyvah, Kubracim sizde bugun yagmissa, yarinda bize yagarKübra-Alev yazdı:
Bugun hava sahane, bahar havasi vardi burada,rahsancim,
kahvaltidan sonra ciktik.dolastik alisveris, disarida yemek yiyecektik, taze somon baliklarini gorunce dayanamayip alip epey gezdikten sonra eve geldik. somonlari yuttuk ve yorgunluktan uyuyup kalmisiz.
cerene de yeni lego oyuncaklar alindi, gezdik geldik yorgun olmasina ragmen, onlarin icine gomulmus oynuyor. biz uyandik hala oynuyor
Guzeldi bugun.
Cumartesi ailece dogum gününe gittik komsumun kizinin otabanda acayip yagmur yagiyordu,güzel bir cocuk eglence yeriydi cocuklar oynamaktan yorgun düstüler.arabada 3 ü de gelene kadar uyudu .aksamda kayin babamin dogum günü hediyesini vermeye gittik.o günü cok yogundu.bu gün cok sade bir sekilde evde oturuyoruz.malum yarin okul var .almanyada baharin gelmesiyle yagmurlu günler cogaldi.umarim günesli günleri yakinda bizde görürüz selamlar.
Berlin´den bildiriyorum....
Hafta sonum Batusuz gecti, kendisi dedesinde kaldi, bizde Volkan´la alisveris yaptik, gezdik, eve gelince beraber yemek yaptik, yedik... Sonra ben annecocuk ta gezindim, o Sopranos lari seyretti.
Bugün cok gec kalktim, esim kahvalti hazirlamisti, beraber ama yine Batussuz bir kahvalti yaptik. _Hava cok güzeldi. Volkan Batu ile basket oynamaya gidicem, gidip babamlardan alayim dedi, bende spora gittim. Fitness o kadar kalabaliktiki, simdi aletlerin tepesinde sirami bekliyecegim diyip direkt saunaya girdim, arkasindan masaj.
Cikista kendime dondurma aldim.
Eve gelince ütülerimi yaptim, Volkan yemek degilde soguk birseyler hazirladi, Batus u yatirdim, simdide burdayim.
Dun tum gun gezdik..Disarida yemegimizi yedik..Oglusa yeni kiyafetler aldik.Kizlara iki tane boylarindan buyuk bebkler aldik..Hic bu kadar sevineceklerini dusunmemistim..Ayrica hic hesapta yokken yeni evlere baktik..(tasinacakmiyiz neyiz)
Bugun sabah, ben pazar gazetemi okurken esim kahvaltimizi hazirladi..Nefis bir kahvalti yaptik..Sonra ben camasir bulsik olayina daldim..Esiminde ise gitmesi gerekti, her pazar oldugu gibi..Az once gitti ..Bende buraya takildim..Kizlar DVD izliyorlar.Oglusta uyuyor.
Bu arada bugun hava berbat.Firtina bekleniyor..Surekli sacma sapan bir sekilde yagmur yagiyor.
yani sizin yazdıklarınızdan sonra bana sadece şunu yazmak düştü BEN BU GÜN ÇALIŞTIM yarın tatil yapıcam :-x
burada nisanla birlikte yagmurlar baslar malesef, en azindan ayin ortasina kadar böyle.
o yüzden cocuklarin enerjisini bittirmek icin kapali oyun parkina gittik.
onlarla birlikte bende yoruldum.. gözlerim kamasti kulaklarim ugulduyor, onlarca cocuk gürültüsü
bol cocuklu, cici anne-babalarin bakistigi öyle görev kapsaminda bir pazardi..