1. Sayfa - Toplam 3 Sayfa var 123 SonuncuSonuncu
Toplam 23 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

Haftasonunuz nasil gecti..Orda havalar nasil:))

Eee hep baskalari soruyor bir kere de ben sorayim dedim..Anlatin bakalim Tr'de havalar nasil,bahar kendini hissettirmeye basladimi,haftasonunuz nasil gecti?
    Iki gundur anlam veremedigim bir sekilde cok sevincliyim..Icim icime sigmiyor..Gerci ben hep boyleyimdir ama iki gundur biraz daha farkli..

Re: Haftasonunuz nasil gecti..Orda havalar nasil:))

bugün hava inanılmazdı yani kış bitti artık dedim

sokakta çocuklar t-shırtleriyle oynuyordu

ama şu sıralar hava çok değişken olduğundan sürekli uyumak tembellik yapmak istiyorum

Bugün İstanbul'da müthiş bir hava vardı. Bahar geldi artık. Kuşlar , ağaçlar , insanlar bir başka geldi bugün bana.

Bugünün tadını pek çıkaramadık. Kızım derim kendilerine
    ( köpeğimiz) biraz rahatsız , bütün gün pinekledik ve devam ediyoruz maalesef.

Rahsan_Eyup yazdı:
    Gerci ben hep boyleyimdir ama iki gundur biraz daha farkli..
    Ne güzel sevinciniz hiç tükenmesin.

2 günün ne özelliği var acaba?

Tibet yazdı:
    Bugün İstanbul'da müthiş bir hava vardı. Bahar geldi artık. Kuşlar , ağaçlar , insanlar bir başka geldi bugün bana.

Bugünün tadını pek çıkaramadık. Kızım derim kendilerine
    ( köpeğimiz) biraz rahatsız , bütün gün pinekledik ve devam ediyoruz maalesef.

Rahsan_Eyup yazdı:
    Gerci ben hep boyleyimdir ama iki gundur biraz daha farkli..
    Ne güzel sevinciniz hiç tükenmesin.

2 günün ne özelliği var acaba?

Kiziniza cok gecmis olsun..
    Bende bilmiyorum ne anlami var bulabilsem belki bu kadar sevincli olmam O nedenle fazla sorgulamiyorum

canim nesen daim olsun
    bizim haftasonu malumunuz cumaydi,naptiiik...
    ailecek kahvalti,ailecek playstation,ailecek gezinti ve ailecek yemek
    yani siradan isleri beraber yaptik boylece gusel oldu
    aksam iki yakisikliyida erkenden uyutup ben kalktim,yabanci damat izledim
    benim cumadan bekletim ve genel rutinim boyle,sakin bi gun olsun beraber olalim yetiyor.

[quote]
    Rahsan_Eyup yazdı:

Kiziniza cok gecmis olsun..
    Bende bilmiyorum ne anlami var bulabilsem belki bu kadar sevincli olmam O nedenle fazla sorgulamiyorum
    Teşekkür ederim.

Boşverin ozaman hiç sorgulamayalım , sihri kaçmasın.

Merhabalar Rahşan'cığım..

Bizim haftasonumuz acayip yoğun geçti (genelde böyle geçiyor zaten).. Cumartesi günü görümcemin evinde toplandı herkes, eşimin abileri filan Giresun'dan ziyarete gelen dayıları ile çok güzel saatler geçirdiler hep birlikte.. Eltiler (yani biz ) mutfakta toplanıp, sigaralarımız eşliğinde bol bol sohbet ettik, dedikodu yaptık .. Çocuklar da Gürkan abileriyle birlikte bir güzel oynadılar, eğlendiler.. Sonra hep birlikte yemek yedik, çay faslı filan derken zaten akşam olmuştu..

Bu arada alınan bir karar da var ; Beykoz'daki babadan kalma evde tadilat yapmaya ve yazın bahçesine giderek (zaten gidiliyordu aslında) bol bol mangal keyfi yapma kararı alındı.. Tadilattan sonra artık isteyen gece de kalabilecek evde..

Pazar günümüz de sabah annemde kahvaltı, Dilara'yı orada bırakıp okuluna Veli Toplantısı ve Seminer'e gitmekle geçti.. Öğleden sonra saat 15:00'de kızımızı da alarak Dilara'nın saçlarını kestirdik (kısacık oldu) eve geldik ve ödevlerini yapmasına yardım ettik.. Banyo faslından sonra da uyudu haspam..

Hasan saat 19:00 gibi çıkıp tekneye gitti, uzun zamandır gitmiyordu.. Artık kalır orada bir kaç saat ve döner..

Ben de birazdan Kanal D'de peşpeşe verilecek iki filmi izleyeceğim..

İşte bizde durumlar böyle..

hava mükemmel ama biz sürekli çalışıyoruz.

cumadan bugüne kadar gece en erken gittiğim 11.30 sabahta 08.30 da işteyim.

pazar gunu istanbulda harika bir hava vardı .abim kanlıcada ona gittik harika bir bogaz havası aldık.

)Cumartesi eşim çalışmayacaktı aslında ama iş var diye arkadaşı rica etmiş o da işe gitti sabahtan, Sinem'in de okulda seramik ve müzik dersi var kayınpederim götürdü onu okula ama ben kafama koymuştum araba ile gidip ben alacaktım(daha önce bilmeyenler araba kullanmaya başladım da )neyse 13 e doğru attım Zeynep'i araba koltuğuna bi de tembihledim sakın ağlama, bağırma diye sinem'in okuluna gittik dualar içinde Zeynep de hiç sesini çıkarmadı ama Sinem'i aldık başladılar kavgaya ben de bir kızdım bir daha sizinle bir yere gidemeyiz o zaman bakın ilk kez kullanıyorum falan diyincde sustular hatta bir arkadaşı Tarabya'ya kadar bıraktık oradan sahilden Emirgan'a geldik, arabayı garaja çok kötü park etmişim, çıkartmak isteyen biraz zorlandı

Neyse sonra Sinem'in arkadaşı geldi Zeynepi uyuttum akşam sinem annemlerle düğüne gitti biz de Cem ile çiçek pasajındaydık www.buyukkeyif.com un buluşmasına gittik , güzeldi.(Zeynep üst kattaki kayınvalideme satıldı )

Bugün pazar 17 ye kadar evdeydim,Sinem arkadaşları ile Çınaraltında (anneleri de var tabii) zaten artık Sinem büyüdü, cami avlusunda oynuyorlar, herkes de tanıdık olduğu ve Sinem'i yabancılar ile ilgili olarak iyice tenbihlediğim için rahatça gönderdim.(Göndermeseydim başımın etini yerdi)17 de Zeynep uyanınca biz de indik, arkadaşlarla yürüyüş yaptık, Zeynep'in peşinden koşturduk falan sonra eve geldik yemek işini Cem halletti sağolsun,kızlar birazdan yatacak ev hali işte.....(çok uzun olmuş artık bitireyim dedim )