Terazi burcuyum...Yükselenimde Terazi...Tipik bir terazi yanii.Ewewt taşıyorum özellliklerini...Dengesizleşebiliyorum birden mesela...Neşeliyken birden karamsar olabiliyorum.Haa tüm terazi kadınları gibi güzelim birde
Terazi burcuyum...Yükselenimde Terazi...Tipik bir terazi yanii.Ewewt taşıyorum özellliklerini...Dengesizleşebiliyorum birden mesela...Neşeliyken birden karamsar olabiliyorum.Haa tüm terazi kadınları gibi güzelim birde
akrep bayanları nerdesiniz sesiniz çıkmıyo
ne farkederki.önemli olan insanlığın özelliklerini taşımaktır!!!
evet
İkizler burçuyum,yükselenimde ikizler olduğundan,her özelliğini malesef taşıyorum
Yay burcuyum ve evet tasiyorum...))
başak burcuyum.çogu özl. taşıyorum.
Çalışkanlığıyla tanınan Başak burcu insanı, ideallerine ulaşabilmek için elinden geleni yapar. Bilime ve edebiyata düşkündür. Hayatındaki en önemli konu "iş"tir. Herşeyin en iyisini ister. Bu nedenle kendini olduğu kadar çevresini de devamlı eleştirir ve kolay kolay hoşnut olmaz.
Sürekli hareket halindedir. Tembellik yapmak ona zor gelir. Maddesel şeylere ve dış görünüme önem verir. Kendini dış görünüşüyle ifade etmekten hoşlanır.
Para biriktirmenin yararına inandığından tutumlu davranır. Geleceğini garanti altına almak ister.
Kurallara bağlıdır. Herşeyin düzenli ve yerli yerinde olmasını ister. Kimsenin kendini kullanmasına izin vermez.
Herkese karşı güleryüzlüdür ancak samimi davranamaz. Bunun nedeni utangaç olmasıdır. İçli dışlı olmaktan hoşlanmaz. İlişkilerindeki mesafeyi korumak ister. Bu nedenle soğuk bir görünüşü vardır.
Arkadaşlarını seçerken titiz davranır. İleri görüşlü insanlarla beraber olmak ister. Herşeyde olduğu gibi aşkta da mükemmeli arar. Bu nedenle çok zor beğenir.
yani anlışılıyoki herkes özelliklerini taşıyo
akrepim ve herkes benden korkuyo halbuki ben minnak bir kedi kadar zararsizim
Tam bi kovayım ben...