Kızlar çok güzel çıkmışsınız,
çocuklar da çok şirinler, dostluğunuz hep sürsün, yüzünüz hep gülsün
Kızlar çok güzel çıkmışsınız,
çocuklar da çok şirinler, dostluğunuz hep sürsün, yüzünüz hep gülsün
Eb®u yazdı:
CemileZipak yazdı:
Ebru, o eldivenler ne anlatmadan kactin gittin yaw Ne onlar oyle, kofte mi yogurttun cocuga?
Hijenik acidan daha kolay oluyor... Ikide bir, oglum ellerini yika, ellerini yika demektense, giydiriyorum eldivenleri eve gelince de cikarip atiyorum tavsiye ederim
o sicakta elleri mantar olacak cocugun yaw
bu Canada larda icim isindi gercekten cok hos ve sicak resimler tabii bu sicaklik havadan mi sizden mi bilemicim
valla benımde aklıma gelmedıyse ne olımCemileZipak yazdı:
Eb®u yazdı:
CemileZipak yazdı:
Ebru, o eldivenler ne anlatmadan kactin gittin yaw Ne onlar oyle, kofte mi yogurttun cocuga?
Hijenik acidan daha kolay oluyor... Ikide bir, oglum ellerini yika, ellerini yika demektense, giydiriyorum eldivenleri eve gelince de cikarip atiyorum tavsiye ederim
seyda® yazdı:
Eb®u yazdı:
CemileZipak yazdı:
Yaa ne kötü anne dimi? Iyi atti oltayi ama.
ben tescıllı sazandım zatenbavoles yazdı:
seyda® yazdı:
Eb®u yazdı:
CemileZipak yazdı:
Yaa ne kötü anne dimi? Iyi atti oltayi ama.
Anneler de, oğulları da çok tatlılar, Maşallah!
İkinizide canlı canlı görmüştüm.. resimlerde değişmediğinizi gördüm.
güzel çıkmışsınız. çocuklar çoook tatlı
ÇOk şekerler çoooook. Hepsi tam ısırmalık, mıncıklamalık bunların. Ali'yle Ömer ikiz gibi birbirine benziyolar.
Ebru cidden o eldivenler ne anacım, resmi görür görmez gözüme çarptı. Cemile'nin dediği gibi köfte, hamur mu yoğurttun çocukçağıza
Ömür hanım siz reccccimde deeeelmiydiniz, ne o elinizdeki çukuçuku bakiiim
Çok güzel çıkmışsınız hepiniz de. Sizi görmek çok güzel geldi sabah sabah kısslar.
Resimler harikada o çukulata nerden çıktı ömür