Ne bakla ne enginer annemin pişirdiğini hiç hatırlamıyorum. Ben de hiç denemedim açıkcası
Ne bakla ne enginer annemin pişirdiğini hiç hatırlamıyorum. Ben de hiç denemedim açıkcası
Ahhh, çok yazık, hemen başla..vvildann yazdı:
Ne bakla ne enginer annemin pişirdiğini hiç hatırlamıyorum. Ben de hiç denemedim açıkcası
Bende ne enginar ne bakla yemem.Çok şeymi kaybediyorum diye düşünüyorum şimdi
Benim daha iyi bir fikrim var Neslicim.nerdogan yazdı:
Ekmeksiz yi kardeş.sozhan yazdı:
Bayılırım baklayaaa ama ekmeği kestim nasıl olcak şimdi
Nesli
Bir kereden birşey olmass di mii?
Evet, evet, evet..sabrinaz-koray yazdı:
Bende ne enginar ne bakla yemem.Çok şeymi kaybediyorum diye düşünüyorum şimdi
Bakla zeytinyağlı taze fasulye gibi mi pişiriliyo?
Bu akşam alıp deneyim
Sadece soğan, zeytinyağı, tuz ve şeker ve de bol su ister. Pişince de dereotu konur. Fasulye ise sadece domates suyuyla çok kısık ateşte sararak pişebilir. Biraz farklıdır.vvildann yazdı:
Bakla zeytinyağlı taze fasulye gibi mi pişiriliyo?
Bu akşam alıp deneyim
E iyi de ben z.yağlı fasulyeyi aynı sizin yazdığınız gibi pişiriyorum .Tek fark dereotu katmamam
Demek baklayı da aynen pişircem
cık cık sen hala annenin yemeklerini mı yapıyosunvvildann yazdı:
Ne bakla ne enginer annemin pişirdiğini hiç hatırlamıyorum. Ben de hiç denemedim açıkcası
geliştir azcık ekndini bak ben bile annem gibi yumurta yapmayı öğrendim
Taze fasulyeye 1 fincan su ve bol domates rendesi koy. Çok kısık ateşte pişir. Nefis..vvildann yazdı:
E iyi de ben z.yağlı fasulyeyi aynı sizin yazdığınız gibi pişiriyorum .Tek fark dereotu katmamam
Demek baklayı da aynen pişircem