geçmiş olsun
mercanköşk ve elma kaynatıp içirirsen
çok iyi geliyor
geçmiş olsun
mercanköşk ve elma kaynatıp içirirsen
çok iyi geliyor
Bilmiyorum tadını sever mi ama Bepantane pastil iyi geliyor böyle durumlarda, deneyin bence..
Bu arada antibiyotikte kullanması gerekir sanırım iltihap var..
bende bunu tavsiye edeceğim ama tuzsuz halini. evde bakıyorum birisinde hafif kırgınlık var hemen sıkıyorum limonu içiyorum /içiriyorum. limonun hemen arkasından da 1 yudum su.ELA yazdı:
Nuray benim bir sefer denedigim ve basarili sonuc aldiktan sonra her bogazim sistiginde denedigim bir sey var.
buyuk yemek kasigin bolca limon SIKIYORUM kasik doluyor ve bolca tuz dokup parmagimla karistirip iciyorum ilk yuttugun anda bogazin yaniyor ama ertesi gun bagozlarim inmis ve acisi gecmis oluyor.bir deneyin isterse dayanabilirse.
çok geçmiş olsun.
sevgiler
bunların dışında, daha boğazda bir kaşıntı, acı hissedildiği zaman, doktorumuz bize, hemen tantum'la gargara yapmamızı önerdi. biz bu şekilde senelerdir hasta olmuyoruz. evde muhakkak bir boğaz gargarası bulundurun.
Bendede kronik franjit var ...İlaç tedavisiyle geçmedigi sürece inan ne yapsan boş...ne adacayı kaldı denemedigim,ne ballı süt,ne karabiber pekmez ,ne bepanten pastil,neolet pastil...Hiçbiri fayda vermiyor.iLacını düzenli kulllansın ....Kendiliginden geçiyor sonra
geçmiş olsun
sıcak salep ii gelir diye biliyorum