Paket servis için motorize eleman aranıyor.
Paket servis için motorize eleman aranıyor.
bu başlık altındaki foruma ALLAHHH derim ne kadar güzel düşünülmüş...Ankara dada bir şubeniz olur...hani bizim işyerine yakıncacık...bol bol paket servisinizden faydalanırız..şöle canım çekti hayat kurtarmış,kurtarmaya çalışmış eli öpülcek ellerden kıymalı çigbörek sıcacıkcana...yada bolll tereyaglı suböregi...yanında içecege gerek yok...dolapta var...,
ayyy ayyyyy bu fikri destekliyorum...elemana ihtiyaç olursa valla ben becerikli sayılmam ama acayip satıcı olurum....rastgele
Döncem demiştim, öhö..
Acaba su böreğini siz yapabilir misiniz?
Müşteriden talep var.
Sahilde oturuyorum Cafe yi ben işleteyim,siz geç saate kadar kalamazsınız kalan mantılarda boşa gitmez onları yerim....
çöp kutusu olayım en iyisi
Estağfurullah..canom yazdı:
Sahilde oturuyorum Cafe yi ben işleteyim,siz geç saate kadar kalamazsınız kalan mantılarda boşa gitmez onları yerim....
Gece çalışmaktan bıktım, acil mantı-börek olayı da olmaz herhalde..
Ayyy şekerim yaparım tabiiiiiiii.bende yok yok.müşteri velinimetimiz bilirsiniz.
olur kız,benim canım gece mantı istiyor,çiğ börekte ister,su böreği de ister.nerdogan yazdı:
Estağfurullah..canom yazdı:
Gece çalışmaktan bıktım, acil mantı-börek olayı da olmaz herhalde..
Arkadaşım bu sana son çağrı, bak müşteri su böreği istiyor.
Bilmiyorsan ne yanıt yazarsın.
saat15.13 yanıtını görmemişim, pardon ve teşekkür.
Ben müsteri toplarım açak falla
Buyrun, ne arzu etmiştiniz?