Geliyor, yanında da müesseseden kelek turşusu..camomile yazdı:
ben yaprak sarmasi aliim sarimsakli yogurtlu ve de tereyag soslu ossun luffennerdogan yazdı:
Dükkan açık işte, buyrun, ne arzu etmiştiniz?
Geliyor, yanında da müesseseden kelek turşusu..camomile yazdı:
ben yaprak sarmasi aliim sarimsakli yogurtlu ve de tereyag soslu ossun luffennerdogan yazdı:
Dükkan açık işte, buyrun, ne arzu etmiştiniz?
Franchising ha..basak_hulya yazdı:
Açın açın bende şubenizi Rize'de açarım.Anneçocuk mantı Rize şubesi.
Olabilir..
Zincir zincir mantı dükkanları..
bende bilmem sayenizde öğrencemnerdogan yazdı:
Valla, Nesli'yi de yanına vereyim, azıcık para işi öğrensin, ben hiç bilmem.merve&irem yazdı:
bende muhasebenizi tutuyum söz batırmam sizinerdogan yazdı:
Çok iyi, ben de o kısmı sevmem. Mantıları açarım, kıymalı, peynirli çiğbörekleri hazırlarım.Kısıtlı sayıda yapar, kalan zamanı kendimize ayırırız.
Şu anda mümkün değil cerrahiyi bırakmak, ama bir süre sonra elbette..eminekalfa yazdı:
Cerrahiye son mu????????
Yoksa mantı börek arası kesip biçmeye devam mı....
AYIPTIR SÖYLEMESİ BENİM ELİMDEN HER İŞ GELİR ÖZELLİKLE MANTI VE ÇİĞ BÖREK YAPIMINDA ÜSTÜME TANIMAM.HANİ DİYORUM HAZIR YENİ BİR YER Açıyosunuz ya.hani benim de elimden gelir yaaa.SİZDE BENİM BECERİLERİMDEN FAYDALANABİLİN YANİ.BEN SİZİNLE SEVE SEVE ÇALIŞIRIM.tamamiyle kamu yararı için yani.milletin ağzı bayram yapsın.
Döncem ben size..FATOŞ-MERT yazdı:
AYIPTIR SÖYLEMESİ BENİM ELİMDEN HER İŞ GELİR ÖZELLİKLE MANTI VE ÇİĞ BÖREK YAPIMINDA ÜSTÜME TANIMAM.HANİ DİYORUM HAZIR YENİ BİR YER Açıyosunuz ya.hani benim de elimden gelir yaaa.SİZDE BENİM BECERİLERİMDEN FAYDALANABİLİN YANİ.BEN SİZİNLE SEVE SEVE ÇALIŞIRIM.tamamiyle kamu yararı için yani.milletin ağzı bayram yapsın.
Ben de müşteri olayım bari Ben yemesini severim de
bakın benimle çalışmak için sırada çok kişi var yani siz bilirsiniz ama.kendinizi ve milleti benim meharetli ellerimden çıkacak olan olağan üstü mantı ve böreklerden mahrum bırakmayın.
Mümkünse İstanbul Anadolu yakasında, hatta Ümraniye dolaylarında olsun. Paket servis de olsun.
Söz, devamlı müşteri olurum size
ne alırdınız efem?