Cocuklar için Güncel Televizyon başinda Gecen ZaMAN Ne kadar olumlu? VeYA olumsuz! Gorusleriniz Nelerdir?Lütfen fikrinizi beyan edin Hayat paylaştikca Güzeldir.
Cocuklar için Güncel Televizyon başinda Gecen ZaMAN Ne kadar olumlu? VeYA olumsuz! Gorusleriniz Nelerdir?Lütfen fikrinizi beyan edin Hayat paylaştikca Güzeldir.
Belirli kurallar içerisinde izlettirildikten sonra sorun olacağını sanmıyorum.
tv ler biz yetişkinler açısından bile zararlı olmaya başladı.. Çocuğum yok ama olursada çocuğumu makineleştirmek istemem doğrusu..
Merhaba;
3-4 tane mesaj yazmışsınız ama ben fark etmemişim sizi
Hoşgeldiniz sitemize
Önce bir kendinizi tanıtın? kimsiniz? naparsınız? nerden gelip, nereye gidersiniz?
uzmanlar tv ve pc başında geçirilen sürenin 2 saati aşmaması gerektiğinin altını önemle çiziyorlar.
Banlamaktan, kendi kendini banlamaktan vakit bulamiyorsun tabi degil mi?Yesim yazdı:
Merhaba;
3-4 tane mesaj yazmışsınız ama ben fark etmemişim sizi
tamam tamam gidiyorum, sen bi'sey deme..
CocukLari seven İstanbulda Yasayan Bekar ama İLeriye donuk Cocuk ile ilgili planlar yaparken bu kurumu gercekleştirmiş insanlarin deneyimlerini paylaşan Birisiyim Yeşim hanim efendi.
Hoşgeldiniz önce. Aşırıya kaçmadıkça ve çocuk üzerinde olumsuz etkilerini görmedikçe 5 yaşından evvel sıkı bir kısıtlama getirmeyi düşünmüyorum. Okul çağı geldiğinde ise, dersleri sonra kesinlikle seyrettirmemeyi düşünüyorum.
Ebru, niye öyle diyorsun bir haftadır kimseyide, kendimi de banlamadım Yoksa geçen cuma bir ban yapmışmıydım Yaşlılık işte unutuyorum artıkebru atmaca yazdı:
Banlamaktan, kendi kendini banlamaktan vakit bulamiyorsun tabi degil mi?
tamam tamam gidiyorum, sen bi'sey deme..
bzim izledigimiz yayinlarin ona fayda verecegini sanmiyorum bu yuzden onun izleyecegi saatlerde sadece cocuk kanallari acik oluyor.
zaten aksam 7 8 gibi uyudugu icinde yetiskinlerin siddet dolu dunyasina tanik olmuyor sukur.