Eşim benden 5 yaş büyük ama bu zamana kadar hiçbir dezavantajını görmedim çünkü genelde isteklerimiz hep uyar.
Eşim benden 5 yaş büyük ama bu zamana kadar hiçbir dezavantajını görmedim çünkü genelde isteklerimiz hep uyar.
merhabalar bence eşinin kendineinden büüyük olması avntaj benim nişanlım benden 6 yaş büyük ama ve gerçekten iyi anlaşıyoruz bazı bazı anlaşmazlıklar oluyor ama nbetivcede hem fikir oluyoruz sevgiler
bence avantaj eşimle aramda 10 yaş var fikirleri daha mantıklı oluyo buda benim için daha olumlu
eşim 69 ben 81 liyim yani kocaman bir 12 var aramızda valla avantajlımı dersen biraz değil gibi geliyo bana sizde neden diyeceniz tabiii??????????????
ahan söylüyom hepsini dermişim
1-gezmek istemezzzzzzzzzz
2-yaş farkı açılsa başlar gülmeyeeeee
3-arkadaşlarıyla toplanılır aile sohbeti tam eskiler açılır ve denirki siz ilokuldayken biz askerdeykeeenennennnnnnn
4-hep yorgundur şuraya gidelim denir dur ben anlatayım sana ben gittim der
5-hep yorgundur
Bizim aramızda 18 yaş fark var.Bırak avantajı dezavantajı kuşak çatışması yaşıyoruz.
Sözler hep ''sen kısa paçalı donla gezerken biz bu yollardan dönüyordukla başlar,şunu yapalım bunu yapalım isteklerim,onun ben eskiden yapmıştım deyişiyle biter.
ilkokul muhabbetini ben ona karşı kullanıyom.anlattığı şeyi bilmiyosun deyince senin dediğin yılarda ben ilkokuldaydım veya yeni doğmuştum falan diyom.
ama ben hiç yaş farkını hissetmiyom.ama en zoru arkadaşlar herhalde.2. olumsuzluk.
ama önemli olan gönlü genç olamsı.çocuklarla onun kadar iyi anlaşan birini görmedim.
bilemicem bbnim esim benden sadece 3yas buyuk.
fakat cok buyuk es bana gore degil.tabii cevremden gordugum kadariyla yapiyorum bu yorumu.
esleri kendinden buyuk olan tum tanidiklarim evlerinde soz sahibi degiller,adam kurmus duzenini ve kadinin ona tabii olmasini istiyor gordugum tum orneklerde ki boyle bir durum beni delirtmek icin yeterli.
ben cadalzum oyle suspus mulayim ev kadini rolu oynayamam
e tabbi iyileride vardir,genelleme yapmimm.yanlis anlamayin benim cevremdekilerde durum bu.
eşim benden 9 yaş büyük hem fiziken hemde ruhen asla yaşını göstermez,hatt ben bir parça olgun olsa diye de düşünürüm bazen kızdırır beni 0-6 yaş grubusun diye de takılırım
erkeğin yaşça büyük olması gerekir.
kadınlar daha çabuk yaşlanıyor ya, dengelemek bakımından ii olur diyorum.
yok yav sana oyle geliyo,soyle bakalim sizin evde kim koltukta uyukluyo?
ben kimden duysam erkekler 40 yas civari bezgin bekir oluyorlar,kadinlar tam aksi.
asil kadinlara genc erkek lazim.tobe tonbe actirdiniz kutuyi soylettini gercegi iste.ataberk2003 yazdı:
erkeğin yaşça büyük olması gerekir.
kadınlar daha çabuk yaşlanıyor ya, dengelemek bakımından ii olur diyorum.