1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Toplam 13 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

SİHİRLİ DADI FİLMİNİ SEYREDENLER NASIL ÇOCUKLARINIZ BEĞEN Dİ Mİ?

Sude yi kısmet olursa yarın sinemaya götürmek istiyorum ve vizyondaki çocuk filmi Sihirli Dadı..
    Sude 3.5 yaşında sayılır acaba sever mi beğenir mi merak ettim aklıma siz geldiniz.
    Sude nin yaşıtları nasıl izledi filmi beğendiler mi, yazarsanız sevinirim..

Sevgiler..

2. Re: SİHİRLİ DADI FİLMİNİ SEYREDENLER NASIL ÇOCUKLARINIZ BEĞEN Dİ Mİ?

Aysegulcum su Nicole Kidman'in oynadigi filmden mi bahsediyorsun? Eger o ise cok kotu bir film ve Sude'nin yasina da uygun degil bence.

BU FİLM CANIMCIM

Sihirli Dadı
    Nanny McPhee

Oyuncular
    Emma Thompson (Nanny McPhee) , Colin Firth (Cedric Brown) , Kelly MacDonald (Evangeline) , Celia Imrie (Selma Quickly) , Derek Jacobi (Bay Wheen) , Patrick Barlow (Bay Jowls) , Imelda Staunton (Bayan Blatherwick) , Thomas Sangster (Simon Brown) , Angela Lansbury (Büyük hala)

Birbirinden yaramaz yedi çocuğu olan Bay Brown eşini bir sene önce kaybetmiştir ve afacanlarla yalnız kalmıştır. Türlü yaramazlıkları ile babalarını çileden çıkaran bu çocuklara göz kulak olacak bir dadı bulmak nerdeyse imkansızdır. Maddi olarak da sıkıntı içinde olan Bay Brown’a ancak bir mucize gereklidir. Üstelik çocuklarına bakabilmek için para yardımı aldığı hala bayan Adelaide da yakın bir zamanda evlenmesini şart koşmuştur. Aksi takdirde biriken borçlarını en sert yoldan ödetmeye kararlıdır. Çaresiz Bay Brown kapıdan sihirli bir dadının geleceği günü beklemekten başka bir şey yapamaz.

Çocukların evi savaş alanına çevirdiği gecelerden birinde kutsal kurtarıcı dadı McPhee tam zamanında yetişir. Kendine has taktikleri ile kısa bir zaman içinde en büyüyüğünden en küçüğüne çocukları uslandırmayı başarır. Ama elindeki sihirli değnek olmasa ne yaramazlar iflah olacaktır ne de Bay Brown muradına erecektir.

Herşey iyiye giderken dadının sırrı evdekileri şüpheye düşürür. Eve geldiği ilk zamanlarda söylediği şifreli sözler zamanla gizemini yitirir ve anlaşılır. Korkunç derecede çirkin olan yüzü çocuklar onu sevdikçe değişir ve güzeller güzeli bir kadına dönüşür. Ama görevi çocuklar onu kabul ettiği zaman bitecektir. Peki ya çocuklar dadılarından vazgeçmek istemezse neler olur?

Re: BU FİLM CANIMCIM

Özel gösterimi seyreden birisi olarak diyorum ki, film süper güzel mutlaka seyredin.. Hem çocuklara hem de büyüklere hitap eden çok keyifli bir film..

Dilara o kadar çok beğenmiş ki, tekrar gidelim anne diye tutturmaya başladı.. Belki biz de tekrar gideriz, gitmesek de cd'si çıkınca mutlaka alacağım kızıma..

5. Re: BU FİLM CANIMCIM

Onu seyretmedim henuz

gittiğimiz film evet güzeldi bende yiğenimi götürmüştüm çok beğendi

eğer tv de izliyosa film onu da izler çünkü çocuk var içinde yani

hoş benim oğlan kurtlar vadisini izliyo :-x :-x

Birde bebek var değil mi, bende ona güvenerek kalkıştım zaten, Sude bebekli olan film, dizi v.s. daha çok ilgi gösteriyor

Burak'da 3,5 yaşında ve beğendi tekrar sinemaya gidelim diyor bende izlerken keyif aldım alışıyormuyuz ne onların sayesinde

Orası kesin Semracım , Sude akşam VCD seyretmek istiyor kendi seçiyor hepsini alıp bende seçiminde teşvik ediyorum mesela hadi inanılmaz aileyi seyredelim diye, valla çoğunu kaç kere seyrettiğim halde zevkle izliyorum..
    Akşamları Aliye ve Avrupa Yakasının olduğu günler hariç televizyon açmayız hep Çizgi Film
    Bizim bu ikinci sineyama gidişimiz olacak, İlk filmini 2.5 yaşında izlemişti, Heffalump'tı ve beğenmişti..

Bizde akşam Madagaskar'ı seyrettik uzun aradan sonra..atladığım espriler yada Tom Hank'sın(ıssız bir adaya düştüğü) filmine göndermeler varmış onu gördüm çok kaliteli çocuk filmleri (+ çizgi filmler) yapıyorlar artık.