arkadaslar bir kac saat once basima gelen bir seyi anlatmak istiyorum.arkadasimla cocuklari alip mc donelsa yemege gittik.benim cocugum orda bir tane cocugu itti ve yere dustu cocuk.ben bunun ustune cocuma kizdim cocun annesi gelip cocuma kizmaya basladi ve benim cocum 2 bucuk yasinda ben de kendim kizdim siz niye kiziyorsunuz diye cevap verdim benim cocum aglamaya basladi ve yanima cagirdim kiz arkadasim da benim cocumu elinden tutup sen nediye bu cocugu niye aglattin diye ayip deyilmi yaptin diye kizdi kadinin cevabi ben aglatmadim diyor bende kadina sen cocuga bardin icin agladi dedim ve kizdim tartistik ama yinede cocuma karsi sanki koruyamadim hissine kapildim.kadin bana sahipcik dedi ben de sen asil kendi cocuna sahip cik dedim azinin payini verdim ama sadece arkadasimin benden fazla savundunu gordum.kendi icimde eve gelince neden ben daha fazla o kadini azinin payini vermedim diye uzuldum sanki cocumu koruyamadim hissine kapildim.o an sadece agiz dalasina girmek istemedim muattap olmak istemedim.cunku cocuk yani normal.baska zaman olsa cok ustune giderdim ugrasmak istemedim bu tip cahil insanlarla.sizinde boyle seyler oldumu siz ne dusunuyorsunuz