arkadaslar biraz moralim bozuk sizinle paylasmak istedim.....cünkü birilerine anlatmam gerek yoksa catliycam.hafta sonu yatili misafirim geldi görümcem cocuklari velan eh benim malim üctane düsünün benim evin halini...yanlis anlamayim ben sikayetci degilim benim misafir her zaman basimin taci...ama benim burda bir arkadasim samimide sayiliriz ama bazi huylari beni sinir ediyor su siralar hele cok belkide onda takdim az....bugün saat onkide bi geldi aksam altiya kadar oturdu gitmediya....ondada var iki cocuk. herzaman gelir ama öyle cat kapi diye olmazki aramadida....bende misafir var olmaza hadi neyseee.... kafam kazan gibi benmi kötüyüm acaba diye düsünmedigimde oldu...ben onun gelmesine kizmiyorum düsüncesizligine kiziyorum bir hafta sonu diyede biraz gec kalktik insan bi arar demi yaaa bilmiyoru belki ben bu aralar bu arkadasa taktimya ondandir´.....sizde öyle cat kapi kalkar gidermisiniz yada size gelirlermi.bilmiyorum ben sinir oldum bugün icimde tutamazdim ondan yazdim neyse kafanizi fazla agritmayim