Ben kizimin ne zaman küpe takmak isterse o zaman deldiricem sanirim. Senin kizinda henüz cok kücük annesi... Sirf biz büyüklerin hosuna gitsin diye canini yakma bence yaa...ne bileyim ben kiyamiyorum.
Ben kizimin ne zaman küpe takmak isterse o zaman deldiricem sanirim. Senin kizinda henüz cok kücük annesi... Sirf biz büyüklerin hosuna gitsin diye canini yakma bence yaa...ne bileyim ben kiyamiyorum.
Ben kızımın kulaklarını deldirmeyi hiç düşünmüyorum, çünkü henüz annesinin kulakları bile delik değil!
Ben takı taktığımda kendimi çok rahatsız hisederim, saatten başka birşey takamam ki... O da bana benzerse zaten kulaklarını deldirmeye ihtiyacı olmayacak demektir Büyüdüğünde isterse kendisi halleder diye düşünüyorum.
5 ve 9 ay arasi deldirebilirsiniz neden derseniz: bebek kendini bilmeden daha iyi o zamanlar anlamaz ve küpeyle oynamaz, 1 yasindan sonra zorluk cekersiniz deldirmekte arti delindigini anladiginda kulaginla oynar [quote]
bende oglumun kulagini 9 aylikken deldirdim cok memnunuz, kücükken tavsiye ederim, sizin acinizdanda bebegin acisindanda.
Ben deldirmeyi dusunmuyorum.Kizim 6 yasinda, kendide hic istemiyor.Ne zaman isterse o zaman deldiririz.Simdi makinalar var ve her zaman olabilir.Geckaliriz diye hic dusunmedim.
valla bende düşünüyordum bu soruyu ama şimdi bile kızım kulağını çekip duruyor küpede olursa yandık pek meraklı tutar çeker Allah muhafaza hele büyüsün diyorum ben kendi isteyince götürür deldiririm şimdi korkuyorum valla