1. Sayfa - Toplam 2 Sayfa var 12 SonuncuSonuncu
Toplam 16 sonuçtan 1 ile 10 arasındakiler gösteriliyor.

5 yıl önce 5 yıl sonra...

Herkeşlere iyi günler…..

Bu sabah kahvaltı da borayla konusmamızı anlatmak ıstıyorum.

Bora: Anne Mehmet niye gelmiyor?????(mehmet dediği aslında Ahmet ,ve aklınca beni deniyor ona doğruyu söyliyecekmiyim diye.

Bende anncim mehmet kim dedim.bora da hani var ya babam o dedi gülerek,bende o mehmet değilki Ahmet senin babanın adı dedim…

Niye gelmiyor dedi.bende gelmek istemiyor herhalde dedim…belki ilerde gelir.

Niye gelmesini istiyorsun dedim. O da e bana arkadaş olsun diye dedi..

bende senin arkadaşınım ama dedim.kurnazca gülüşü vardır bazen kaykılarak yine öyle yaptu.bende yanagını sıktım…

Sonra muhabbet devam tabi e peki benim arkadasım yok sen işe gidiyorsun dedi..o gelse onla oynarım hem o güçlü dedi..bende güçlü oldugunu nerden biliyorsun dedim.

Eee babaların pazıları olur dedi..benim babamında pazıları var dedi…hemen arkasından babam mı güçlü dayım mı dedi..

Bende cok dıkkatlı ve dogal cevaplar vermeye calıstım.dayın daha güçlü…bütün babalar güçlü degıldır ki dedim.hem babalar daha cok calısır bazı babalar calısmaktan cocuklarına vakıt ayırıp oyun oynayamazlar bıle dedım..ama ben senle her aksam oynuyorum dedım…

Ama bizim okulda eren var dedi onun babası güçlü pazıları var dedi…bende sizin okulada bir cocuk var annesi yokmuş bılıyormusun dedim.

Niye dedi.annesi gitmiş. dedim.bazı cocukların annesi yanında olur bazı cocukların babası olur dedim.

Ama babam gelse benimle oynasa burada kalsa ,hem baba olmayınca kardeşte yapamasın sen gelsin ki kardeş yapın bana ben söylerim babama dedi…

Ne söylersin dedim.babaaa gel burada kal annemle bana kardes yapın derım oda tamam der gelır dedı…(kardes olayını da gecen haftalarda cok takıllmıstı kardes ıstıyorum dıyordu.bende sureklı kardes ıcın baba gereklı yada benım tekrar evlenmem gerekli eee sende evlen o zaman dıyordu.  )

Neyse sabah sabah 20 dk.ya yakın muhabbet ettık ….en son biz senle neyiz dedim.çak yaparak dostuz diyoruz her zaman yine öyle yaptık…..konu kapandı…

Tek istegim bu konuda sürekli merak ettıklerını sorsun….içine atmasın…..mantıklı olarak düşünerek yeni yeni başladı soruşlar sormaya…..

Bayram da da mehtap geldi bize.(mehtap-emir) mutfakta yemek yıyoruz.emir boraya dediki senin baban yok mu? Dedi.

Ben de mehtap ta afalladık…hemen boraya baktım..benim için verecegi cevap çok önemliydi…

Bora gayet güçlü koca adam gibi bir o kadar da masum, babam vaaarr ama uzakta gelemiyor dedi.

O kadar hoşuma gittiki…bir tanıdık psikolog yanında calısıyor…mumkün oldugunca aracı oluyor yardım ediyor…şöyle davranman gerek böyle davranman gerek diye….

Verdiği cevabı söyledik…olması gereken bu demiş.cevap verırken bekledimi falan demiş..beklemedi kendinden emin bir şekilde direk söyledi…bu cok hoşuna gitmiş dr.un çok iyi demiş…

Neyse böyle zaman zaman tabı eskiye nazaran daha sık baba muhabbetlerimiz oluyopr….

Ama biz ailece hala ona baktıgımzda kahrolmadan yapamıyoruz ama yinede babası için en ufak kötü bir söz çıkmadı kimsenin azgından çıkmıcakta….

Bu arada bugun benim evlenme yıldönümüm 5 yıl önce ne hayaller kuruyordum….5 yıl sonra nerde ve neler le ugrasıyorum…hayat ne tuhaf…

Hepinize mutluluklar ve yıllar sonrada ailelerinizle birliktelikler diliyorum..

Not:bana o kadar cok özel mesaj gelıyor ki bora napıyor neler yasıyorsun falan diye….içine atma diye sitede paylaş diye…..bende yazayım dedim….

Her gun olanları yassam kovulurum buradan bayarız yani..

Not 2 : kımse hakkımda bunalımlı dıye dusunmesın sakın ben eşim için aglayıp sızlanmıyorum oglusumla aramda gecen hatta gecmesi gereken muhabbetlerı yazıyorum…üzüldüğüm tek şey boranın baba özlemi başka bir şey inanın yok….

En zor günlerimde bile gülmeyi basardım.mimik olarak değil heee gözlerimin içi de güler…

Duramam gülmeden….

Allah herkesi güldürsün….hiç aglatmasın….

anaaaaa cok uzun olmus ya kusura bakmayın ltf...

Blog Girişleri
    1

Re: 5 yıl önce 5 yıl sonra...

gülen yüzünüz hic solmasin

umarim oglunla saglikli ve huzurlu bir yasam sürersin bu yasta normal zaten herseyi sorar merak ederler.ama insan bu yasta ona nasil anlatir onuda bilemez allah kolaylik versin arkadasim

Amin allah kimseyi çaresiz bırakmasın.Her zamanda dediğim gibi birlikte olduğunuz için şanslısınız.
    Çocuk anneye daha yakındır ona daha çok ihtiyaç duyar ve Bora da annesi yanında olduğu için çok şanslı değilmi?
    Hem Bora'nın kardeşi var niye kardeş istiyoki aaa hani bizim ikimizin adıda Mehtap onların adıda Emir di kardeştiler hani
    Bora'yı kocaman öpüyorum.Msn den devam ederiz.

Bora minikti buraya üye olduğun zamanlarda. simdi büyüdü, artik mantikli düsünüyor. düsüncelerini paylasiyor, anlatılanları anlıyor, kendince yorumlar yapıyor... zaman her sıkıntının ilacı. zamanı geldiğinde her olay yoluna giriyor bir şekilde. önemli olan bu dönemleri sabırla atlatabilmek!!! bizlere anlat tabiiki Bora'yı severek okuyoruz. burada çocuklarımızı hep bir arada büyütüyoruz. dertleşiyor, paylaşıyoruz...

sevgiler

MEHTAP-EMİR yazdı:
    Amin allah kimseyi çaresiz bırakmasın.Her zamanda dediğim gibi birlikte olduğunuz için şanslısınız.
    Çocuk anneye daha yakındır ona daha çok ihtiyaç duyar ve Bora da annesi yanında olduğu için çok şanslı değilmi?
    Hem Bora'nın kardeşi var niye kardeş istiyoki aaa hani bizim ikimizin adıda Mehtap onların adıda Emir di kardeştiler hani
    Bora'yı kocaman öpüyorum.Msn den devam ederiz.

HAKLISIN BAK BEN BUNU UNUTTUm..

bora bütün ismi aynı olanları kardes bılıyor....

yanı mehtapla ben kardesız emırlede emır bora....

cocukluk ne guzel sey ya...

İçindeki fırtınaları anlatki bi parçada olsun rahatlayabilesin.
    Yaşam inan hepimiz adına zor,senin içinse tek başına göğüsleyebilmek adına dahada zor.inşallah herşey gönlünce,dilediğince olur bundan sonra hayat hep gülsün sana diyorum.

Umarım bundan sonra herşey çok daha güzel olur..
    Aklı daha iyi ermeye başladığında zaten herşey daha kolay yoluna girecek sorunlarda ortadan kalkacak..
    Her daim gülün inşallah

Satirlarini okuyunca helal dedim bir kadin böyle olmali.
    Belliki güclü bir hatunsun seni kutluyorum. Ayrica oglusunu öpüyorum.
    Hersey gönlünüzce olsun.

Ben kendi adıma konuşayım Mehtap senin Bora hakkında yazdıkların beni hiç rahatsız etmiyor.

Ve şimdi yazdıklarına bakınca Bora'nın böyle mantıklı büyümesi mutlu olması beni sevindiriyor.

Ayrıca senin her ayrılana nazaran babası hakkında hala güzel konuşman çok güzel bence çünkü kötü konuşsaydın belki Bora bu kadar iyi olmazdı.

İkiniz içinde gelecek günler çok güzel ve mutlu olur inşallah