Brezılyada bır anne ıkı aylık bebeğinı cöp poşetine koyup bağlayarak nehıre atmıs bulan ınsanlar da sok tabıkı bu nasıl bır anne nasıl bır ınsanlık ınsanlık da degıl sanırım
bebegın durumu su an ıyıymıs
Brezılyada bır anne ıkı aylık bebeğinı cöp poşetine koyup bağlayarak nehıre atmıs bulan ınsanlar da sok tabıkı bu nasıl bır anne nasıl bır ınsanlık ınsanlık da degıl sanırım
bebegın durumu su an ıyıymıs
Haberlerde izledim...Küçücüktü yavru.
evet haberi bende izledi TV de yahu o anne değil ki :-x
ona sıfat koyamıyorum ben maalesef .
izlerken öyle laf sayıp , sinirlendim ki kadın karşımda olsa öldürecektim vallahi.
ay pişti olmuşuz pardon
Kim bilir nasıl bir ruh hali içindeydi,üzücü bir haber....
kesinlikle annenin ruh sagligi iyi degil belli hatta durumu vahim.
Ne kadar kötü bir durumdaydı bilemiyorum. Bunu yapan annesi de olabilir bir başkası da? Kimin yaptığı belli değil ama akli dengesi yerinde olan biri bunu yapmaz bence. Her ne sebebi olursa olsun...
ewet bende şimdi izledim ve ağladım...
yazıklar olsun...
yürek dayanmaz o minicik bedene ya..
Evet ben de izledim, bebek iyiymis cok sukur. Bu tip insanlari anlamam mumkun degil, hatta insan olmadiklarini bile dusunuyorum. Vicdansiz mahluklar. :-x
bence kasıtlı da yapmış olabilir...bir çıkar için falan....
ben bikaç sene evvel discovery 'de tıbbi dedektifler diye bir belgesele dadanmıştım..belki bilenleriniz vardır...
orada bir kadın gece yarısı polisi arıyor işte ^^polis bir katil evime girdi bana zarar verdi ve çocuklarımı da kaçırdı^^ diyor...polis gidiyor arama tarama yapıyor çocuklardan iz yok!!bikaç gün sonra çocuklar bir çöpün içinde,çöp poşedine bağlanmış bir halde ölü bulunuyorlar...neyse aileye haber veriliyor aile perişan tabii alıyorlar çocukları gömüyorlar....
ve polis uğraşılar sonucu bulamıyor katili...derken olayın üzerinden 1 ay geçiyor....bu acılı anne ve baba çocuklarının mezarları başında doğum günü kutlaması yapıyorlar ve gazeteciler kameralarla gidip soru sorduğunda ^^işte onlar hayatta olsaydı kutlama yapıcaktık böyle mutlu olacaktık böyle eğlenecektik^^ gibi cevaplar veriyorlar ve inanılmaz mutlular....bu garip durum polisin ilgisini çekiyor...yani bir anne baba bu şekilde öldürülen çocuklarının üzerinden daha bir ay geçmeden nasıl böyle olabiliyorlar diye düşünüyorlar....
ve tekrar araştırmaya başlıyorlar...meğer çocukların sigortalarında çok büyük para varmış ve ölürlerse bu para aileye verilecekmiş...bu yüzden anne ve baba şeytanca bir plan yapıp çocuklarını kendileri öldürmüşler...
kısacası çıkar için evladını gözünü kırpmadan öldürebilecek insanlar var heryerde... allah'tan zavallı minik bebeğe bişey olmamamışş..lanet olsun böyle insanlara....