ne kadar gusel
tuylerım dıken dıken oldu valla
ne kadar gusel
tuylerım dıken dıken oldu valla
Sauser, yarışmayı kazanmasına rağmen, kendini tebrik eden Gottschalk'a, ‘‘Yayın saati aşıldı biliyorum. Ama Almanya'da 2 milyonun üzerinde Türk yaşıyor. Bayrakları da seçilmiş, okumazsam bu insanları üzerim. Ben Türk milli marşını mutlaka okumak istiyorum. İzin verirseniz, Almanya ve diğer ülkelerde bizi izleyen Türk dostlarımız için bu marşı okuyayım’’ dedi. Ünlü sunucu Gottschalk, bu isteği kırmadı ve ‘‘Tabii ki, onca Türk dostumuz için mutlaka marşlarını okuyalım’’ diyerek masada duran Türk bayrağını aldı.
HERKES AYAKTA
Sahnede hazır olan bando ekibinden, Sauser'e eşlik etmesi istendi. Bando yerini aldı. Gottschalk, bir jest daha yaparak ‘‘Lütfen tüm milli marşlar ayakta dinlenir. Sizden Türk milli marşı okunurken ayağa kalkmanızı rica ediyorum’’ dedi. Programdaki ünlülerle salondaki yaklaşık 2 bin seyirci ayağa kalkarak saygı duruşuna geçtiler. Sauser, bando eşliğinde Türk Milli Marşı'nın okudu. İsviçreli genç, sseyircilerin telefonla verdikleri oylarla gecenin ‘‘iddia kralı’’ oldu.
diyorya verdiğin linkte..
yarışma almanyada yapılmış..
almanyada türkler iki milyonun üzerindeymiş...
hani sms lerlede birinci olmuşya arkadaş...
ay kendimi çok fesat gördüm bugün
yinede sebeb ne olursa olsun yapılan olay güzel...
juri biraz saygisizlik yapmak istemis ama cok da guzel cevabini almis..gurur duydum..helal olsun
Helal olsun adama.Bizim İstiklal Marşı özürlülerimize o görüntüleri izletmek lazım.
yarım alman diye söylemiyorum ama orada bazen Türkiye'ye yansıtılandan da çok Türk ve Türkiye hayranı var