Oğluş uyudu.Ha uyandı ha uyanacak derken böyle oldu.Taşımam biraz zor.
Oğluş uyudu.Ha uyandı ha uyanacak derken böyle oldu.Taşımam biraz zor.
Hatice sevilmez mi çeşit çeşit börekler,kekler, pastalar ve birde sıcak çay
Kafa dengim olan kişilerle birlikte olmak beni mutlu ediyor ama bu tür sohbetler sıkar beni.Çok kalamam zaten.
Bizim binada ilişkiler iyidir.Geçen akşam ev sahibi amcalar bize geldi.Madem onlar geliyor herkesi çağırayım dedim.Hazırlık yapmışım falan "ben yemem" eee niye geldiniz bir daha size birşey hazırlarsam ne olayım falan diye konuştum.Ben aralarına katılırım biraz farklı konulara deyinir kalkarım Hepsi beni kızları gibi görüyor (küçüklerin ablasıyım) sessizce fırsat bulan biz senle yalnız görüşelim diyor.Sohbetimi bu derece severler Ama beni bulurlarsa tabi
Bende bendeeAnjinsan yazdı:
Aynen bende öyleyim işte Yeşim.
Bazen misafirliğe gittigimizde ya da bize gelenler olduğunda bir bakarım ki erkekler kadınlar öyle denk gelmiş belki ayrı otururlar. Gıcık olurum ve hemen erkeklerin tarafına giderim kesin
hiç bir zaman sevmemişimdir ancak çok yakın arkadaşım olacakki olsun öyle ortamlar hiç bana göre değil yok saç yok kıyafet yok ayşenin kocası tok fatmanın ayakkabısı daral geliyo bana
gunume gore degisir.
genelde kalabalik gorusmeleri sevmem,kimse kimseyi dinlemez hekes kendi konusmak ister falan..
cok nadir buyuk capli davetlerde salinmak hosuma gidebilir,canim suslenip gezmek istemisse
Sevdiğim ve çok samimi olduğum insanlar isterse 50 kişi olsun aynı ortamda olmayı severim. Ama ne bileyim bu apartman , site oturma günleri daha resmi ya da benim için öyle .Sonuçta hepsine yabancı olan benim. Resmi konuşmalar ,kasılmalar beni yoruyor.
Aaaa ben çok severim.. arkadaşlardan akrabaalrdan ayrı komşularımlada gideyim geleyim..ne bileyim evlenmeden de öleydim. annemle müsait olduğumda giderdim heryere günlere komşulara..
şimdi çalışmasaamm ooooo hrkese giderim evimde ağpırlarıma am şimdi bile gelen çok akşamalrı hafta sonları.. bende gitmeye çalıştıım. izne ayrıldım.. kabugün ilk günüm.kayınvaldieme dedimki '' anne bugünü kendime ayırdımyarın ayarlada bi komşuya gidelim '' yarın ben gidwerim bana da davet ederim. çok severim ben. zaten birine geçelim topklanır bir sürü kişi.. muhabbetler hiç sıkmaz beni..
Samimi arkadaşlarımla isem sohbet koyudur ve zamanın nasıl geçtiğini anlamayız,ama böyle sıkıcı muhabbetlere ben de gelemiyorum.
Bizim apartmanda bu tür toplantılar yok (varsa da ben bilmiyorum.) Ben arkadaşlarımla ve az sayıda olan toplantıları seviyorum. O zaman rahat rahat oturup konuşma imkanı oluyor. Kalabalık toplantılar bana göre değil.
Ben cok severim
arkadas grubumuz vardi urgupte ne kaynatirdik valla gelsin pastalar,gitsin borekler ohh ustune birde gobek atardik aksama yemek derdi olmazdi gunduzden tika basa yemekten