araba mı değiştireceğiz manuel vites yerine otomatik vites istiyorum ama tam karar veremedim eşim manueli tavsiye ediyor bende otamatik vitesi düşünüyorum şimdiki arabam manuel vites.siz hangisini öneriyorsunuz
araba mı değiştireceğiz manuel vites yerine otomatik vites istiyorum ama tam karar veremedim eşim manueli tavsiye ediyor bende otamatik vitesi düşünüyorum şimdiki arabam manuel vites.siz hangisini öneriyorsunuz
Tabi ki otomatik..Vitesli araba angarya)
8.5 senedir otomatik vites(4 ayrı marka 4 ayrı araç) kullanıyorum,gayet memnunum
Sadece spor arabalarda otomatik vites pek tavsiye edilmez,vitesli arabalar daha hızlı kalkış yaparlar ve kompresör yapabilirsin dilediğin gibi.
Ferrari almayacaksan sorun yok yani
Otomatik arabayı tavsiye ederim.. Benim için son derece kullanışlı ve pratik olmuştur hep
otomatık vıteslı tabıkı
bak bısımkı otomatık
esım suryo vıtes degıstıroo ben dısarıyı syredıomm
1 ay öncesine kadar benimkide manueldi ama şimdi otamatik oh be dünya varmış kavrama derdi bitti süper, çok rahatmış tavsiye ederim
zaten bende dur kalklardan dolayı istiyorum vites deşitirmeyi pek sevmem
arabayi kim kullanicak
eger sensen otomatik al
esinin arabasi manual kalsin oyleyse
bazi insanlar israrla reddeder automatic kullanmayi cunku prensip meselesi yaparlar gercekten burada oyle arkadaslarim var
otomatikte ogrendim ben araba kullanmayi o yuzden bildigim bir seyi tavsiye edeyim asla araban durmaz hic bir yerde!
benim araba
ben manuel vites derim söyle hizlandinmi attiracan vitesi daha zevkli.