İNCİ cim
hiç sorma durumumu
evet ama yok artık vaz geçtim bıraktım onu
eski sistemime dönücem..
Üniversitedeyken 12 kilo verdim
soda, yoğurt, eti formla....
İNCİ cim
hiç sorma durumumu
evet ama yok artık vaz geçtim bıraktım onu
eski sistemime dönücem..
Üniversitedeyken 12 kilo verdim
soda, yoğurt, eti formla....
bende de son 2 yıldır kabızlık problemi var tuvalete 2 haftada 1 defa çıkıyorum karnım şişer davul gibi olur ama yapamam, bunun için neler denemedimki vücut önce cevap veriyor bir süre (3-5 defadan sonra) alışıyor ve banamısın demiyor, sinameki çayıda öyle. şuanda ikinci haftama girdim tık yok çözümü varsa bende öğreneyim.
emel cim soda, yoğurt ve etformla nasıl kilo verdin kaç öğün nasıl yaptın anlatırmısın lütfen.
inci
ara ara bırakıyorum yok yine eskise gibi beklemedeyim
ama çayı içtim mi süper hem rahatlıyorum
hem şişkinliğim gidiyor
sn nerdoğan sinemaki varsa içmi demiş
şimdi buna benzer sinemakisiz çay arıyacağım inan
çok sıkıntı çekiyorum
kuru meyvede denedim onlar bir iki gün etkili oluyor sonra yine aynı
bengünde iki paket içiyorum
wc de kaç dakika kaldığını yazmamışsın. sen vc de uzun kalınca enişte seni merak etmiş. onuda yazmamışsın. yazsanaEMEL-MISRA yazdı:
saat 17:00 da şirketten çıktım okmeydanından mecidiyeköye kadar yürüdüm.... otobs durağına geldim aman yarabbi karın ağırısı ölüyorum berbat bir durumdayım. otobüs geldi ben sıkıntıyla hiç bakmadan otobüse bindim ama express E-6 dan giden otobüse binmişim ama durumum evlere şenlik hemen ilk durak Careffour'un orda indim eşime telefon ettim kötüyüm oraya geliyorum beni karşıla dedim. otobüsten inip doğru WC ye birdaha o oldu içmiyorum artık......
ahum yazdı:
emel cim soda, yoğurt ve etformla nasıl kilo verdin kaç öğün nasıl yaptın anlatırmısın lütfen.
sodayı su gibi içtim sabah kahvaltısında ekmek yerine etiform, peynir zeytin yedim
öğlen yoğurt ve etiform
aksamda aynı yedim
aralarda elma kabuklarıyla yedim...
yine yapsamı diye düşünüyorum....
bu arada sabah kalkınca limonlu soda,
ama midemi geberttim tavsiye etmiyorum....
aynurrrr
ben sana onu demiştim bildiğim kadarıyla ama gene söylerim.
WC ye geldm 20-25 dk sonra çıktım eşim kapıda beklemeden çatlamış durumuda bilmiyor giremiyorda içeri....acaba ne oldu bayıldım mı. diye kafasından senaryolar üretmeye başlamış... eve gidince tüm çaylarımı çöpe attı.....
evet bağırsakları güzel çalıştırıyor ama ben sadece problemim olduğunda kullanıyorum fazlası her şeyde olduğu gibi bundada zararlı
teşekkürederim emel cim,
ben de bu sıralar sıkı bir diyete girmeye niyetliyim. bütün gün su, meyva, çorba, nescaffe ya da ızgara et (hepsinden çokaz miktarlarda)yiyorum üstüne 1 saat bisiklette çeviriyorum ama kilo veremiyorum.
Nuray,
Akşam içerken aklıma geldi.
Kefir denedin mi? Ya da şu yeni çıkan probiyotikli içecekleri, yoğurtları.
Düzenli olarak bir süre kullansana. Belki bir faydası olur. Ama en azından bir ay kadar kullan.
Kefir biraz fazla gaz yapar ama)