4. Sayfa - Toplam 4 Sayfa var BirinciBirinci ... 234
Toplam 36 sonuçtan 31 ile 36 arasındakiler gösteriliyor.

Re: BEN DE HEM MUTSUZ HEM ÇOK ÜZGÜNÜM

turkmen yazdı:
    Uç gün izmirde kaldı. Sadece uçaktan inince eşini aramış ben geldim diye. Bir daha ses yok. Biz korkudan öldük polisi ayağa kaldırdık. Sonradan öğreniyoruz ki internette tanıştığı biriyle gezmiş oralarda hem de yanında 2 çocuğuyla. ???
    sanirim burasi beni cok etkilerdi.cocuklari pesinde suruklemesi yanlis. sanirim cocuklarda saskindir. akillari kesiyorsa yarin oburgun o cocuklarda yalanlarina ortak olacaklar. zor bi durum.

2. Re: BEN DE HEM MUTSUZ HEM ÇOK ÜZGÜNÜM

Vildan yazdı:
    turkmen yazdı:
    Söyleyin ben ne yapayım?????
    Yapacak birşeyin yok ,birazda onun açısından düşün demek ki mutsuz ve bir arayış içinde...

Belkide daha yakın olmasın ona....

vildan hanım mutsuz olması bu yaptıkların haklı çıkartmaz hakkı yok bunları ailesi ve eşine yaşatmaya eğer mutsuz ise ailesiyle paylaşmalı yada birlikteliği noktalamalı böylesi herkeze zarar verir.

KARDEŞİNİZE İNANMALISINIZ

Merhaba.
    Kardeşinize şnanmalı onun her söylediğini dinlemelisiniz sakince. Çünki ona olan güvensizliğiniz yalancı olduğunu düşünmenizden dolayı kardeşiniz yalan söylemek zorunda kalıyor olabilir. Ayrı ülkelerde yaşadığınızdan dolayı olayların ne şekilde geliştiğini bilmemenizde çok doğal.
    Hem kardeşinizin eşine acımayın çünki eğer mutsuzluk varsa acıyacağınız kişi kardeşiniz olmalı bence . Kardeşinizi ailecek dışlamışssınız söylediklerine inanmayarak vb. Size içini açamıyor belki.
    Hiç bunları düşündünüzmü yani kardeşinizi sımsıkı bağrınıza basaraktan anlat bana ne derdin var dediniz mi hiç.
    Hiç yorum yapmadan kardeşinizi dinlediniz mi yok sa baştan yalan söyleyecek nasıl olsa diyip de doğruyu da söylese siz mi inanmadınız.
    Sonuç olaraktan kardeşler birbirleri ile hiçbir zaman anlaşamazlar bu o kadar normal birşeydir ki .Bütün kardeşler aynıdır.
    Şunu da asla unutmayalım ki kardeşler birbirlerini çok ama çok severler. Ama karakter ya da başka sebeplerden dolayı da bunu birbirlerine ya söylerler ya da söyleyemezler.
    Kardeşinizin yanında olun her ne olursa olsun lütfen. Bu tip işlere de eşleri sakın karıştırmayın. Yarın siz tekrar görüşürsünüz kan bağı var kardeşlik var herşeyi unutursunuz ama eşlerimiz unutmazlar.

4. Re: SAHENDE'YE

İlginize teşekkür ederim. Ben onu son 6 yıldır dinliyorum ve elimden geldiğince destek çıkmaya çalışıyorum. Yani yeni bir mesele değil. Yıllardır uğraşıyorum. Önceki yazıları okuduysanız onun için Almanya'ya gittiğimi yazmıştım. Yani yaşadığı ortamı ve şartları da gördüm. Ayrıca teyzemle eltiler ve evleri yakın. Aklınıza gelebilecek her konuda konuştum onunla (buna cinsellik dahil). Bu son olaylar (ki ben sadece burada birini yazdım, diğerlerini yazmaya elim varmıyor) artık bardağı taşırdı. Düşünün kim ister hiç tanımadığı insanlarla böylesine özel aile meselelerini paylaşmayı. Ben istermiydim zannediyorsunuz kardeşim hakkında böyle düşüneyim. Ama gerçekten çaresizim ve sadece paylaşıp biraz rahatlamak istedim.

Re: SAHENDE'YE

Arkadaşım seni anlıyorum . Bu sadece senin sorunun değil buna inan . Kime sorsan kardeşleri ile ilgili problemleri hep vardır. Bugün çok kızmış ve üzülmüşsün sebebi de çok sevdiğin kardeşin ile ilgili problemler.
    Ben de yaşadım bu türlü problemleri ve artık şöyle bir karar aldım bizler ne yaparsak ne söylersek söyleyelim bu hepimiz için geçerlidir. İnsanlar kendi hayatlarından sorumludurlar ve kendi sorunlarını da kendileri çözmelidirler. Bizler sadece iyi birer dinleyici yeri gelirse eğer yorumcu olabiliriz. Ama hiçbirşeye yardımcı olamadığımız gibi kendi kendimizi üzeriz kafamıza takılır günlerce aylarca aklımızdan da çıkmaz.
    Aile işlerine de hiç karışmamak lazım hele hele anne babayı aile sorunlarına mümkün olduğu kadar dahil etmemek lazım yoksa olayların boyutu hiç de tahmin edilemeyecek boyutta büyür altından kalkılamayacak hatta yüzyüze bakılamayacak durumlara gelir.
    Sen kendi adına yapabileceğin herşeyi zaten yapmışsın. Kardeşinin kararlar vermesi lazım ayrılmaksa ayrılmak gibi herneyse.
    Ama buna o karar verecek ve onun hayatı olacak.
    Sizler yine yanında olacaksınız mesafeli olarktan.
    Allah kolaylık versin biliyorum içiniz içinizi yiyor neden büyle diye. Ama kardeş işte huylu huyundan vazgeçmeyecek. Birgün size ve kendine göre en uygun doğruyu o da bulacak bunlar geçiş devreleri.
    Kuşak farkı sadece çocuklarımızla bizler arasında değil ki 3 yaş ya da 1 yaş fark bile olsa kardeşlerimizlede aramızda kuşak çatışması oluyor. Çünki biz ablalar aslında küçük anneleriz kardeşlerimizin küçük anneleriyiz.
    Sakin olun ve bekleyin eninde sonunda hayatına bir yol çizecek kardeşiniz. Bir karar alacak ve bu kararda siz de yanında olacaksınız.

Re: SAHENDE'YE

Canım çok üzüldüm ,ama istersen bi abla olarak bugün sonkez bi konuş derim,kardeşinin düşüncelerini,geleceğe yönelik planlarını iyice bi öğren,sizler aile olarak ne yapabilirsiniz,Almanyada eşiyle ayrı bir yaşamın ona getireceği zorlukları,kısacası hayatına dair artıları ve eksileri yeniden bi gözden geçirmesini sağla...Son olarakta seni dinliyorsa herzaman arkasında olacağını,ama dinlemiyorsada bir daha sıkıntılarıyla seni ve aileni üzmemesi gerektiğini anlat derim.