Biliyorum sizler yardım edemezsiniz sadece paylaşmak istedim. Benim bir tanecik kız kardeşim var. Benden 11 yaş küçük. Evli ve 2 çocuklu. Almanya'da yaşıyor. Kimse kardeşine toz kondurmak istemez ama benim kardeşim söylediği yalanlarla ve sorumsuz davranışlarıyla herkesi bıktırdı artık. Güya bayramda annemin ve babamın yanına gitmiştim. Bütün sülale toplanacaktık. Kızkardeşim de gelmişti almanyadan. Ama nasıl bir bayram geçirdim anlatamam. Kızkardeşimle sorumsuzluğu ve yalanları konusunda çok kötü tartıştım. İpler kopma noktasına geldi. Annem çok kötü durumda. Olaylar daha büyümesin diye bayramın bitmesini beklemeden evime döndüm. Dün bütün gün hastanedeydim. Üzüntüden hastalandım, 2 serum yedim ama hala çok bitkinim. Kardeşim yarın almanyaya dönüyor ve bana hala telefonda yalan söylemeye devam ediyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. İnsan biricik kızkardeşiyle ipleri koparabilir mi? Artık kardeşimin eşine çok acıyorum. Neyseki bu zor günlerimde benim en büyük destekçim eşim. O da olmasa ne yapardım bilemiyorum.