Bayram gibi geçmedigi kesin.Sıradan bir gün gibi.Dün kayınvalimderlerde yemekteydik,bugun annemlerde.Ablam geldi Ankaradan.bİRAZ ÖNCE ARKADASLAR VARDI OTURDUK.Onun dışında bayram ziyareti filan yok.Normal tatail havası işte
Bayram gibi geçmedigi kesin.Sıradan bir gün gibi.Dün kayınvalimderlerde yemekteydik,bugun annemlerde.Ablam geldi Ankaradan.bİRAZ ÖNCE ARKADASLAR VARDI OTURDUK.Onun dışında bayram ziyareti filan yok.Normal tatail havası işte
idar eder
ablamla konustum msn den
burk ailem yanimda yok!!!!!!!
annemi ailemi özledim
Bir kaç büyük ziyareti, gelen misafirlerimiz, ve eşya kolilemek (taşınıyoruz) ile geçiyor. Onun dışında evde kendi halimizdeyiz.
Sevgiler iyi bayramlar....
bizim yakisiklida yarin isbasi yapiyr ama neyseki cuma yine tatil eki ki kii.
naptik iki gundurrrr ..himmm mall gezdik,deniz kenarinda yuruduk,yemege falan gittik iste o kadar.
cok ozel birsey yapmadik.
ha ben bayram diye simarip begendigim iki sandaleti daha aldim
dün giray pek huysuzdu derdi neyse.. 1. gün onunla uğraştım.. bugün de evdeydik.. yarın ziyaretler inşallah.. iyi ki 4 gün bayram..
sevgiler,
Malum burada bayramlarimizin pek bir ozelligi yok,
sadece telefonla konusta konus
Bugun arkadaslarimizla bayramlasmaya gidecegiz
bitti,
bayrami doya doya yasamaniz dilegiyle
İlk gün annemi ve 2 kızkerdeşimi alıp babaanneme gittik.
Orada 3 halam, 1 amcam ve 2 kuzenim vardı.
Epeydir cümbür cemaat bir araya gelmemiştik,çok iyi doping oldu bize.
Bu gün eşimin annesine gittik ,orada eşimin yiyenleri ve eltim de vardı daha sonra yakın komşuları da geldi.
Beraber yedik içtik sağolsun kayınvalidem gene döktürmüş çeşit çeşit börek çörekleri.
Şimdi evdeyiz yolun yorgunluğunu atmaya çalışıyoruz haliyle trafik çok kötüydü 1.5 saat yolda kaldık
amaaaaaaaaaan deliye her gün bayram birtek eşim evde onun dışında bir değişiklik yok