Bizde bayram hak getire yok oyle bisey, sadece dun tatildi, oda sirkette gecti, babamizi gormedik bile...
Iscilerin bayramlarini kutlamaya gittiler, bizde evde baba bekledik...
sizlerin nasil geciyor bayraminiz.
Iyi bayramlar.
Bizde bayram hak getire yok oyle bisey, sadece dun tatildi, oda sirkette gecti, babamizi gormedik bile...
Iyi bayramlar.
nerde o eski bayramlar diyen cok dogru söylemis.simdi bayramlarinda tadi kalmadi artik.biz önceden büyüklerimizi ziyaret ederdik simdi bekliyoruz bizden kücükler bize gelsin diye biz giderdiknerde o eski bayramlar.subbota yazdı:
Iyi bayramlar.
ben sabah 7de isteydim her zamanki gibi..
aksam da resim dersi aliyorum orada olacagim.. iste böyle geciyor
dün esim ogluma bayramliklar almis .. Kayak kiyafetleri.. Hafta sonuna haziriz...
Bayram daha bize de gelmedi
Bizde babamizi dün sabahtan beri görmedik. Bayramlasamadik bile. bu sabah Umutcan elimi öptü ilk harcligini benden aldi. Neden türkiye de tatil, burada degil diye söylene söylene anaokulna gitti bu sabah.
valla bizim dün iyi gecti,gerce urda her yer acikta,bizim sirkete hep türkler oldugu icin,esimde bayramda en azindan iki gün izin veriyor onlara,ondan bizim bayramaimiz cok iyigecti,dün sabah cetinle tolunay bayram namazina giti,oglusum büyüdüde babasiyla bayram namazlarina gidiyor artik,bende süper bir kahvalti sofrasi hazirladim güzel bir kahvalti etik,sonra,evleri toparladim,kuaföre gitim,saclarimi fön cektirdim,eve geldim,tolunayin takim elbisesini giydirdim,cereni süsledim,esimin esyalarini hazirladim,en son ben giyindim ve kayinvalideye gitik buarda kizim ilk bayram harcliginida babaannesinden aldi,ilk önce bir aglama krizi yasandi her bayram gibi kayinvalidede,alistim gerce artik onun aglamasina,sonra annemlere,ve bügünde arkadaslarima bayramlasmaya gitcegiz,iste böyle,ayy cookkk uzun olduuuu
Benim bayramım dün akşama kadar iyi geçmedi Nurcan'cığım.. Hasta girdim bayrama.. Birazdan anneme, oradan da görümceme gidicez bayramlaşmaya, iyi gelecek üç gün boyunca yatak döşek yatmaktan sonra..
Bu hafta sinavlarim var. Dogru durust bayram heyecani bile yasamadim. Sinav stresinden.
Dun aksam butun aile kayinvalidemde toplandik guzeldi yine cumbur cemaat ve benim aslinda simdi ders calismam gerekiyor ama nirdeeeeeee.
bede bi iş görüşmesi için pazartesi antalyaya gitmiştim dün gece döndük uçaklarda yer yoktu arabayla gidip aynı gün döndük hala yorgunum , kurban felan kesmişiz neyseki kayınpederlerde oldu kurban işde ben sadece kendi hakkımız aldım geldim ve bu gün iş yerindeyim harıl harıl çalışmak zorundayım ama bayramın 4.gününe yetişecek işler var yine 4. günü antalyadayım tabiki tatl için değil malesef iş için .yani bayramı felan hiç görmedim desem yeridir .
yinede hepinizin bayramını kutluyorum canlarım..
Dün saat 9'da annemlere gittik Nurcan abla.Babam kurbanımızı kesti.Onlar kurbanı yüzmeyi,paylaştırmayı falan hallederken ben çocuklarla yukarıda oturdum.Saat 3'te evimize döndük.Saat 5'e kadar kurban etlerini dağıttım.6 gibi İstanbul'a kayınvalidemlere gitmek için yola çıktık.Geceyi İstanbul'da geçirdik.Bugün saat 14 gibi evimize döndük.Akşama arkadaşlarım gelecek bayram için.Evde hazırlıklarım tam olduğu için biraz burada takılıyorum.
Yarın nöbetimiz var. Yani İzmit'teyiz...
Bayramın son günü kalıyor geriye...Son gün de ziyaretlerimizi yapıp birkaç misafirim geldi mi bayram hayırlısıyla bitmiş olacak.
dün sabah çok güzel başladı ama sonrası iğrenç