hidrosefali kulakları duymuyor oğlumun tedavisine devam ediyorum bütün çocukların bayramını kutlarım hidrosefali hastalarla dertleşebilirim iyi bayramlar
hidrosefali kulakları duymuyor oğlumun tedavisine devam ediyorum bütün çocukların bayramını kutlarım hidrosefali hastalarla dertleşebilirim iyi bayramlar
öncelikle geçmiş olsun canım ona sevgini ifadelerinle belli edebileceğini düşünüyorum sanada iyi bayramlar
bebeklerin hisleride cok güçlüdür onu kucağınıza alıp doyasıya sevin öpün okşayın ve bol bol sarılın sevgiyi duymadan da hissedebilirsiniz.
Çocuklarımıza sevgiyi anlatmanın en güzel yolu, dokunmak sarılmaktır. Kulağın duyduğu sesler uçar gider ama davranışların hissettirdiği sevgi hep kalır
Size de iyi bayramlar
Sevgiyi anlatmanin en guzel yolu, sarilmak, oksamak ve opmektir. Bol bol yapin bunlari. Konusmaniza gerek bile yok. Bir de bakislar, eminim bakislarinizdan da onu ne kadar sevdiginizi anlayacak, simdi olmasa bile ileri de mutlaka anlayacak.
Iyi Bayramlar.
Mutlu bayramlar öncelikle.Seni duymasada eminim sevgini hissediyordur.Söylememe gerek yok ki,mutlaka sarılıyor,öpüyorsundur onu...Hiç üzülme eminim seni hissediyordur yavrun...
Geçmiş olsun...
Sevginizi dokunarak,sarılarak,öperek,sımsıcak bakarak anlatabilirsiniz. Bunun bir çok yolu var...
İyi bayramlar.
Gecmis olsun, sıcacık bir kucaklama,sıcacık bir opucuk ve sevgi dolu bakıslar ona olan sevginizi anlatmaya yetecek ve de yetiyordur kendinizi uzmeyin. Umarım tedavi guzel sonuclar verir.
Sizede hayırlı bayramlar dileriz.
sevgiyi anlatmaya bazen sözler yetmez iste o zaman bakislar ve dokunuslar daha etkili olur tene temas etmek en iyi anlatim yoludur sarilin öpün koklayin dokunun her firsatta dokunun o anlayacaktir
gecmis olsun bende arkadaslarla ayni dusunuyorum sevgiyi gostermenin en guzel yolu bunu vucut diliyle anlatmaktir bence umarim en kisa zamanda sevginizi dilediginizce anlatabilirsiniz.
iyi bayramlar