onlarin isi bu reklam..para.. simdi banu alkanin eski nisanlisi baska biriyle evli ve banu alkanla ayni evde mi barismasi icin kapatildi?
onlarin isi bu reklam..para.. simdi banu alkanin eski nisanlisi baska biriyle evli ve banu alkanla ayni evde mi barismasi icin kapatildi?
Evet halide aynen dediğin gibi rezilliğin son perdesi.halide yazdı:
Evli olduğu kadın da bana dönece3k diyormuş, insanlardaki mideyi anlayamıyorum
onlardaki mide degil, cimento harci karistiricisi !didem72 yazdı:
Evet halide aynen dediğin gibi rezilliğin son perdesi.halide yazdı:
Evli olduğu kadın da bana dönece3k diyormuş, insanlardaki mideyi anlayamıyorum
yaa biktik artik böyle sacmaliklardan,kaldirsinlar böyle sacmasapan programlari,ayyy simdide banu alkan krizi basladi ooofffbe :-x
askmidir bu hatunlar-?
anlamadim nedir bu!!
benim de kayinvalidem izliyo....bi defa denk geldim
banu alkan yerlerde!!
önce bir bir bayan olarak beni rahatsiz etti onun hali!
isterse dünyadaki en eennn iyi yakisikli zengin ..vs ...vs olsun o herif ceker giderim.....bananeymis yaw!
azicik asim agrisiz basim...herseyin bir adabi var!
zaten saygi yok,yazik valla!
evet onlar reklam yapıyor bu konuda başarılılar ama aydın ne yaptığını sanıyor öyle kafa yorarak sunuyo ki
vildana katılıyorum en büyük protesto seyretme seyrettirme mantıgı ben öle yapıyorum ama bu gün magz de vardı çok komik ve igrenç kadın diyorki mikrofonumun pili bitiyor galiba adamda diyorki senin pilin biteli çok oldu zaten ve dahad igrençleşiyor konu muhabbetten rezalet adına ne derseniz o işte