İşyerinde ajanda kullanıyorum.Ecenin en büyük olanı işimi görür.
birde hatırlatmalar için kullandığım var..
kendi işlerimide iş yerindekine yazarsam takibim,hatırlamam daha kolay oluyor.
İşyerinde ajanda kullanıyorum.Ecenin en büyük olanı işimi görür.
birde hatırlatmalar için kullandığım var..
kendi işlerimide iş yerindekine yazarsam takibim,hatırlamam daha kolay oluyor.
İşyerinde mutlaka kullanırım, kendim içinde önemli olan ödemelerimin tarihleridir onları da işyerindeki ajandama yazarım, ayrıca çantamda taşımam yani..
İki ajanda takip edemem yani
Evet benimde bir ajandam vardır.
Çok işime yarar.
Borç, harç, alacak, verecek, önemli konular, adresler telefonlar her bişey yazarım.
Dershanede ögretmenlik yaparken kullanıyordum.Çokta işime yarıyordu.Ders saaatlerimi,birebir çalışasagımız ögrencileri,hangi sınıfta hangi konuda kaldıgımızı,notlarımı,aklıma gelen soruları hemencik yazardım...Ama şimdi çalışmadıgım için kullanmıyorum.Günlük hayatta lazım olmuyor ne yazayım,saat 12 yemek yapıldı,buaşık yıkandı,ev süpürüldü
Ajanda kullanmadan yapamam.Çantamda minik bir tane vardır.Her yıl yenilenir.
yok vildan kullanmiyorum ama kullanmaya baslamayi dusunuyorum
bu arada resmin ne hos piril piril,icimi isitti
Kullanmıyorum. Bİr ara kullanmayı denedim ama zaten yazdığım şeyleri bakmadan hatırlayabiliyorum. Gerek olmadığını düşündüm ve hiç kullanmadım.
çok muntazaman kullanırım hemde ıkı tane ajandam var biri işyerimde bşrş cantamda herşeyi not alırım ve atlamam benim için ajanda elim ayagım gibidir.
ben her sene telefondefteri buyuklugunde bir ajanda alirim... tum randevularimi, arkadaslarin dogumgunlerini vs. kaydetmek icin... ayrica birkac ozel not, telefon numarasi, ufak bilgiler de eklerim... kisa bir tarif, ayrintili bir adres vs. gibi... yil boyunca her turlu ihtiyacimi gorur sagolsun o minicik defter...
aslinda bazi seyleri cep telefonuma da kaydediyorum artik, mesela dogumgunu hatirlatmalarini ve randevularimi, ama ajandanin yerini tutmuyor hicbiri...
Kullanmam. Çok programlıda yaşamam zaten. Geriye kalanlar için cep tel. yetiyor.