cep telefonumunki işimi görüyo..
çantamda zaten okuduğum kitabı taşıma gibi bi huyum var bide ajanda hamallığı yapamam
cep telefonumunki işimi görüyo..
çantamda zaten okuduğum kitabı taşıma gibi bi huyum var bide ajanda hamallığı yapamam
Çalışırken kullanıyordum ama artık evdeyim ve kullanmıyorum. Düşünsene kullandığımı ne yazcamki Şu saatte yemek yapılacak, manavdan domates alınacak, beyzaya şu tarihte çiş eğitimi verilecek, akşama süsleneceğim kocam gelecek
kullanmaya alismaya ugrasiyorum...Belcika'da basladi bu aliskanligim..Tr'de de kullanirdim ama haybeye yani..Eskiden Ajandalari gunluk olarak da kullanirdimVildan yazdı:
Ben kullanırım mutlaka çantamda ajandam vardır,ajandam sanki benim özel sekreterim
Hatta her 1 Ocak'da yeni ajandama geçerim ve eskisini saklarım arada da bakarım
Sizler kullanır mısınız ?
Aslinda su anda da yarim yamalak kullaniyorum diyebilirim...yaziyorum cogu seyi ama slk slk bakmayinca bi faydasi olmuyo haliylen...
niye oyle diyosun aslinda cocuklu ev hanimlarina gore birsey bence ajanda olayi...fkilic yazdı:
Çalışırken kullanıyordum ama artık evdeyim ve kullanmıyorum. Düşünsene kullandığımı ne yazcamki Şu saatte yemek yapılacak, manavdan domates alınacak, beyzaya şu tarihte çiş eğitimi verilecek, akşama süsleneceğim kocam gelecek
doktor randevularini, tatil gunleri ve okul aktivitelerini, bunlarla ilgili notlari, alisverisie cikilacak gunleri, komsu ziyaretlerini, atilacak postalari, araba bakim gunleri, eve kim ne zaman cagrilacak , ne yemek yapilacak (menu ve alisveris gibi) vs vs bunlarin hepsi yazilabilir....
ben iyice kullanabilsem super olacak ama alismayan icin baslarda biraz zor gibi
ben dağınımdır öyle düzenli bi şey işime gelmez ajandaları genelde günlük yaparım tarihleri kullanmam üstüne yazdığım tarihi atarım herkesebir günlüğüm vardır emrenin erenin kendimin hergünde yazmam aslında benimki aylık bazen de haftalıktır yapanları da taktir ederim doğrusu zor iş ....
Ajandam çantamda olmadan asla dışarıya çıkmam
hayir kullanmiyorum..takvimim var gunler kare seklinde cizilmis..yapilacak onemli isler ve randevular orda yazilidir..
Benim kızım daha küçük olduğu için şimdilik okul aktiviteleri yok cemile aplası. Doktorda zaten belli tarihleri var muayene ve aşı oda kendi aşı defterinde yazıyo. Hem bende öyle atılacak posta neyim olmuyo herşeyim düzenlidir anacım benim. Mesela bir dosyam var içinde ödenmiş fatura makbuzları, aidatlar felan var. Her ay düzenli yapınca birikmiyo .CemileZipak yazdı:
niye oyle diyosun aslinda cocuklu ev hanimlarina gore birsey bence ajanda olayi...fkilic yazdı:
doktor randevularini, tatil gunleri ve okul aktivitelerini, bunlarla ilgili notlari, alisverisie cikilacak gunleri, komsu ziyaretlerini, atilacak postalari, araba bakim gunleri, eve kim ne zaman cagrilacak , ne yemek yapilacak (menu ve alisveris gibi) vs vs bunlarin hepsi yazilabilir....
ben iyice kullanabilsem super olacak ama alismayan icin baslarda biraz zor gibi
Artık 2. bebek olurda beyzada okula başlarsa ciddi ciddi ajanda kullanmam gerekecek. İki canavar adamda kafa bırakmaz heralde.
cep telefonlari çıktı ajandalarımın işine son verdim
o bana herşeyi hatırlatıyor.
Evet kullanirim, cok unutkan oldum hamilelikten sonra. Kullanmazsam unuturum herseyi. Onceden post-it'lere yazip oraya buraya asardim, baktim kayboluyorlar ajandaya gectim.