Çok soğuk buralar Gökçen'e kulaklı şapka örmek istiyorum ama hiç örgü bilmiyorum var mı bildiğiniz bir site ya da örecek gönüllü bir teyze
Çok soğuk buralar Gökçen'e kulaklı şapka örmek istiyorum ama hiç örgü bilmiyorum var mı bildiğiniz bir site ya da örecek gönüllü bir teyze
Aşkolsun ya
yağmasaydınız da gürleseydiniz bari
www.forumkurdu.com.Ziyaret edersen çok güzel şapka örnekleri var.
Örgü bilmem hiç ama ne uğraşacaksın, o kadar güzel renkte ve modelde böyle şapkalar var ki, kış başında Sude ye aldım turuncu renkte dışı örme içi polar tepesinde ponponları var..
Örünce içine birde astar gibi birşey yapman gerekir, yumuşak kalın ipler seyrek olur çünkü..
Sıcacık tutuyor valla, kolay gelsin sana..
Kelin ilacı olsa başına sürer, bu konuda çok zayıfım çook..Pardon.ayyucegok yazdı:
Aşkolsun ya
tüh bilseydin örmeyi de Gökçen'e Doktor Teyzen ördü desem kötü mü olur dunerdogan yazdı:
Kelin ilacı olsa başına sürer, bu konuda çok zayıfım çook..Pardon.ayyucegok yazdı:
Aşkolsun ya
Haklısınayyucegok yazdı:
tüh bilseydin örmeyi de Gökçen'e Doktor Teyzen ördü desem kötü mü olur dunerdogan yazdı:
Aşkolsun ya
Öyle güzel hazır şeyler varki...
Örgüyle uğraşma...
bence de o kadar güzel model varken değmez ama kış geldi herkesin elinde iki şiş bir ip bir ters bir düz. heves ettim ben de öreyim dedim ama örmüşken de bari işe yarasın istedim nafile. Model yok
http://www.blablakids.com/collections.html
Burda harika modeller var.