paylasimin icin sagol
paylasimin icin sagol
Öksürük ve balgamı kesmek için size muhteşem bir tarif. Denenmiştir, onaylanmıştır.
Bir büyük turpun içini oyun, içine bal koyun ve bir derin tabağa alın birkaç saat bekletin. Ballı turp bekleyince kendi suyunu verecek. Bu suyu için. Hem öksürük hem balgama kökten çözüm. Bu halde 2 gün boyunca turp su bırakacaktır bu suyu içiniz efendim.
Dediğin karışımı ben yaptım, kızıma bir kere verebildim ancak, sonra ne yaptımsa içiremedim, sonra tadına bakayım dedim, örgggg, sen tadına baktın mı?
Evet baktım iğğğrenç bişey Ama babam ve abim içmişti ve gerçekten çok faydasını gördüler.
merhaba banada arkadaşım soğanın içini hafifçe oyup oraya bal akıtmamı ve yarım gün bekletmemi söylemişti.çok yararını gördüm.öyle çok soğan tadı gelmiyor.. rende olunca biraz daha tadı kötü oluyor,ama hepsi yararlı..
arkadaşlar bence bal dikkatli kullanılmalı alarjisi olanlara bal ve ıhlamur verilmezmiş doktr söylemişti 2 sindide çiçek tozu var ama alarji dışı öksürüklerde faydalı oldugunu duydum ...
oglus bugunlerde oksuruyor deniyim ama icermi ki,,
ne yap ne et içir(rüşvet çukulata iğne korkutmaca bilmem artık )
arkadaşlar gerçekten çok sağolun oğlumada kendimede biran önce yapmam lazım
bende çok kötü hasta oldum
yılbaşı üstü valla moralim bozuldu
Bende sogan suyu ve bal1 duymustum.Benim esimde ast1m var,iyi gelir demislerdi,ama denememistik,deneyelim bakal1m..
sizede geçmis olsun..