Ne yapiyorsunuz
mesela arkadaslariniz sarap getirmis, o sarabi aciyormusunuz? yoksa saklayip, evdeki saraplarinizimi aciyorsunuz?
Ne yapiyorsunuz
mesela arkadaslariniz sarap getirmis, o sarabi aciyormusunuz? yoksa saklayip, evdeki saraplarinizimi aciyorsunuz?
Evimizde şarap bulunmaz. Eve gelenler de şarap getirmez. O yüzden cevap veremiycem
Şule'cim biz gelen şarabı açıyoruz yetmezse evdekinden devam ediyoruz.
Geçen hafta cuma günü bize Irmak'ın okuldan arkadaşlarının anneleri öğle yemeğine geldi gelirken de nefis bir beyaz şarap getirmişlerdi. Ben de yemek de onu ikram ettim çok da güzel oldu.
sevgiler oğlunu öpüyorum
emine
şayet evde şarap varsa onu da teklif ederim onların getirdiğini de açarım.
Aslında getiren kişiye göre de değişir, onlara sorarım.Kalabalıksa zaten 1 şişe şarap yetmeyebilir o zamn kesin onlarınkini de açarım.
ben getirilen saraba bakiyorum
eger sevmezsem kesinlikle acmam, ve onu baska arkadasin evine hediye olarak gotururu, birde bizim evde 3-4 sise sarap acilir yani oyle 1 sise sarapla bitmez, arkadaslar oldugunda. bundan once biralar var birde
misafir ne icmek isterse onu acariz
Açarım ve ikram ederim, bu konuda çok kötü bir anım var maalesef, daha önce çok samimi olup ta sonradan çok ama çok kırıldığımız arkadaşlarımız bir akşam şarap alıp bize gelmişlerdi, açmadık ikram da etmedik, hatta tekrar çantalarına koyup geri göndermiştik, çok ayıp ettik biliyorum ama bizi çok üzmüşlerdi...
biz de onların getirdiğini açarak başlarız içmeye...daha sonra evekileri açarız... ama genelde yemeğe geliyorlarsa şarap değil rakı getirirler bize....deniz ürünleri sunduğumuz için genel de misafire ancak rakıyla gider malum
niye deniz urunleriyle giden cok guzel beyaz saraplar var
ayrica cok guzelde bir kirmizi sarap biliyorum deniz urunuyle giden
Önce onun getirdiği açılır,misafir ne getirirse getirsin mutlaka açılır ve ikram edilir kuralı