şafakcım..motoru yazın yenisini ve daha böyüünü almak üzere sattık.
o hediyeyi mayıstaki doğum gününe saklıyayım derim.
şafakcım..motoru yazın yenisini ve daha böyüünü almak üzere sattık.
o hediyeyi mayıstaki doğum gününe saklıyayım derim.
Aynı sorunu ben hep yaşarım. bu güne kadar en güzel hediyem.
yalovada termal otelde kar yağarken (aralık doğumlu) yer ayırtmıştım. ve hiç söylememiştim. fuara gidiyoruz diye. izmite kadar gittik.. ama bu arada paso söylendi bana.
ne gerek var. fuarda ne işimiz var diye. (hiç anlamadı)
sonra noldu. çek arabayı. otele dedim. şok oldu.
yalovada karlarda yürüyüş yaptık. çok güzel 1 gün geçirdik. sonra otele.. hamam, masaj.. otel sıcak, sular sıcak
hediye dedinde aklıma geldi
geçen doğum gününde ona aldığım 480 ytl lik takım elbiseyi bugün bi kapıya takmış okulların birinde ve yırtılmış
bida ona hediye falan yokkkkkkk
sende alma boşver
Hediye olarak sadece kıyafet alırım. Bir kez de cüzdan almıştım. Zaten en son doğum gününü de unutmuştum. Bi hafta rötarlı almıştım hediyesini
Ben evlenmeden önce eşime 2 saat aldım arkası yazılı 2 gün taktı.Benimki biraz zordur.
En son unutamayacağı hediyeyi aldım 2 yıl hediye falan yok ona.Nemi aldım Araba aldım hadi beğenmedim desin acımam satarım valla.
Güzelim ne alırsan al en geç 2 yıl sonra unuturlar bence....
bence de 40 yıl unutamayacağı şey, bir hediye değil, bir anı olsa gerek. Cemile'nin "hiçbirşey sonsuza kadar sürmez" forumu gibi... madde sonsuza kadar sürmez. anılar ise nesillerce hatırlanır. bence sen o kaçamaklar veya kurslar konusunu düşün. emin ol 70 yaşında bile, hatırlıyor musun'la başlayarak anlatacak anısını.
Sekercim esin icin eger yoksa palm alabilirsin. Cok ılgınc degil ama kullanıslı ve bir suru angaryayı toparlıyor, he birde unutkansa kesinlikle super bir alet.