merak ettim arkadaşlar yavruşlarınız ne kadar uyuyor
benim kızım 6.5 aylık sabak ve öğleden sonra olamak üzere iki defa uyuyor
merak ettim arkadaşlar yavruşlarınız ne kadar uyuyor
benim kızım 6.5 aylık sabak ve öğleden sonra olamak üzere iki defa uyuyor
valla benım oglum 18 aylık
gunde ıkı kere uyuyoo
sabah kalkıoo
oglen ve ıkındıde yatıoo
ıkındı uyukusu bazen tabıı
aksam da doku on gıbı yatıoo ama sabahlıyos
senin oğlun uyumayan bebişti değil mi biz de de 2 aydır aynı durum sözkonusu ben yatırıyorum 10 dk.sonra ağıt sabaha kadar uykusu böyle devam ediyor yani hiç uyumuyor ben de merak ettim acaba gündüz uyuyor diye mi gece yatmıyor dedim kendi kendime
o kadar ilginç ki kafayı yice gündüz şeker gibi yiyor uykusunu uyuyor akşam oldu mu birden kurt bebek sanki ağıt uyku yok artık endişelenmeye başladım yani normal bişey değil bu çok çaresizim çokk
doktorumuz çocuk psikyatr ı önerdi ama ben şu an sıcak bakmıyorum çünkü gündüz hiç bi problem yok
fiziksel mi acaba diye düşünüyorum
eğer çok rahatsız oluyorsan mini çek up yapalım dedi
ya neysse..işte beyle
baps yazdı:
doktorumuz çocuk psikyatr ı önerdi ama ben şu an sıcak bakmıyorum çünkü gündüz hiç bi problem yok
fiziksel mi acaba diye düşünüyorum
eğer çok rahatsız oluyorsan mini çek up yapalım dedi
ya neysse..işte beyle
Bu çok ender rastlanan bir durum değil ki, aynı ben mesela...
Bir de benimki nerdeyse yaşına girecek...
6.5 aylık bebek için psikiyatr ne diyecek ?
Terapi yapıp, çocukluğunuza mı dönelim diyecek bebişe
Bana mantıklı gelmedi bu yaklaşım.
Bebeğiniz emiyor mu? Emen bebek ne yazık ki tam bir uyku uyumuyor, karnı tok olsa bile anneye yakın olma isteği, emme duygusunun tatmin edilmesi gibi sebeblerle sürekli, uyanıp , meme isteyebiliyor.
Check-up'lık bir durum olduğunu da sanmıyorum, normal sağlıklı gelişen , en önemlisi de gündüz uyuyan bir bebekte, gece uykusuzluğu yapacak hangi hastalık var ki?
Bence sizin bebeğiniz geceyle gündüzü henüz öğrenmemiş, şu anda oluşturduğunuz döngüyü tersine çevirirseniz rahat edersiniz zannımca. Nasıl yaparsınız bilemiyorum ama , mümkün olduğunca gündüz uyutmayıp, geceye doğru uykuları saklasanız belki iyi olur.
Kolay gelsin derim size
benim bebişim 4,5 aylık sabah 8,30 da uyanır karnını doyururum 11,30 a kadar uyur. bide öğlen 14,00 de uyur 15,30 a kadar nasıl bilmiyorum heralde iidir
bora7,5 aylık günde 3 kez 30 ar dakika uyuyor.geceleri düzensiz...
benim oğlumda 20 aylık gece 12:00-01:00 gibi uyuyor sabah 11.00 gibi uyanıyor öğleden sonrada 14.00 de falan uyuyor 17:00 de uyanıyor hasta olduğu zamanlar hariç düzenimiz uzun zamandırki böyle normalmi bilmiyorum ama dinlenmiş uyanıyor..
Akşam 23:00 de yatar, sabah 10:00 da uyanır. Sonra gündüz 15.30'da yatar 17:30-18:00 gibi uyanır. Gecede 1-2 kere mama için uyanır mamasını içer tekrar uyur.
oglusum 2.5 yasinda
benim oglum sabah 8.30 gibi kalkar 9.00 da kahvalti
oglen 12.30 13.00 civari oglen yemegi ve 13.30 gibi yataga 2-2.5 saat uyuyor.
kalkinca 17.00 civari ikindi yemegi
aksam 20.00 aksam yemegini yer ve saat 21.30 ta yataga gireriz 22.00 de uyumus olur.
nazar degmesin
Şimdilerde Mert günde 5 defa,Birce 2 defa uyuyor.