max resimdeki bike senin mi?
bisiskletle uzun turlara çıkıyoruz bizde seninde öyle macera perest yönlerin var mıydı kardeşim..
bisiskletle uzun turlara çıkıyoruz bizde seninde öyle macera perest yönlerin var mıydı kardeşim..
Bu arada 50 iltiyi geçicem
Vee hala beni bulamadıki
yarış mı yapıcas yoksa...kani_erdem_ yazdı:
karsa kadar gitmeye var mısın..peret maceracı
yalova - izmir arası 2 defa gittik.. senle istersen yarış asla yapmam gideriz< bir yerlere no problema
suzan bulunmak ister gibisinsuzansekerli yazdı:
Bu arada 50 iltiyi geçicem
Vee hala beni bulamadıki
kani sen bana güfenme..kani_erdem_ yazdı:
yalova - izmir arası 2 defa gittik.. senle istersen yarış asla yapmam gideriz< bir yerlere no problema
gecenlerde arkadaşı aldım araba ile bi yere gidioduk..
yolda durdum yaa bana bakkaldan bi sigara alırmısın dedim..o da tama dedi...arabadan indi bakkala girdi...
bende kaçtım..
ehu ehu ehu..
sonra minübüsle geri dondu sanırım...
bi günde gene aynı arkadasla minübüsteyis..
ben müsait bi yerde inecek var dedim...arkadas burda mı inces dedi...bende evet dedim..önce arkadaş indi..
bende şofore ' kaptan defam et dedim..
arka camdan arkadasa el salladım
ehu
max benle mutlaka bisisklete bin demedim istersen bisiklete binmek bir tutkudur çünkü eeğer istersen zamanımız müsait olursa dedim ne kadar adam sattığın hakkında detaylı rapaor istemedim ki.. bunları zateen herkes biliyor sana güvenilmeyeceğini arkadan vurduğunu v.ss yalova-es es macına da gelecektin güyaaaaaaaaamaximum_moment yazdı:
yolda durdum yaa bana bakkaldan bi sigara alırmısın dedim..o da tama dedi...arabadan indi bakkala girdi...
bende kaçtım..
ehu ehu ehu..
ben müsait bi yerde inecek var dedim...arkadas burda mı inces dedi...bende evet dedim..önce arkadaş indi..
ehu
kani..bisiklete binmek tutkudur demişsin ama...kani_erdem_ yazdı:
max benle mutlaka bisisklete bin demedim istersen bisiklete binmek bir tutkudur çünkü eeğer istersen zamanımız müsait olursa dedim ne kadar adam sattığın hakkında detaylı rapaor istemedim ki.. bunları zateen herkes biliyor sana güvenilmeyeceğini arkadan vurduğunu v.ss yalova-es es macına da gelecektin güyaaaaaaaaamaximum_moment yazdı:
bende kaçtım..
ehu ehu ehu..
ehu
benim bildiğim bi tutuku var oda..bisküvi markası..
yalova ESES maçına gelince..hafta içine denk geldi..çalışıdum ondan gelemedim..
BİSKUVİ HAAA ANLADIM
BİR BİSKREM VERSEM OLUR MU?
YA BİİİİİRDE NE OLDU BİZİM MAÇ İŞİMİZ..KAZAN SÜETER FELAN DERKEN.. MAÇ İPTAL GALİBA..