yazik yaa! var ya iste boyle minnacik bebekler aci cekmiyo mu ben isyan ediyorum! umarim iyi biseyler olur sulecim.
yazik yaa! var ya iste boyle minnacik bebekler aci cekmiyo mu ben isyan ediyorum! umarim iyi biseyler olur sulecim.
Şule'cim,PENGUIN yazdı:
kubra
buraya gelmeleri mumkun degil, cunku surekli dr gozetim altinda, anladigim kadariyla cok iyi bir profesor ile gorusuyorlar ameliyatida o gerceklestirdi
bu arada hep uzakliga lanet ettim, dylan dogdugunda bunun acisini cektim, sevincli ve uzuntulu zamanlarda insan hep yakinlarini ariyor
esim zaten 2 kardesler, babasida tek cocuk yani oylede kucuk bir aileki
Richard'ın anne ve babası bir süre yanlarında kalıp yardımcı olabilirler mi? Tabii, bizim buradan çözüm üretmemiz kolay. Daniel'in annesi Polonyalı mı? Oralıysa kendi ailesi yardımcı oluyordur inşallah. Yahudi değil de, Polonyalı Katolikse, oldukça dindar olurlar. Bağlı bulunduğu cemaatten ve pederden manevi yardım alabilir anne.
Aklıma başka birşey gelmiyor. Oysa ne kadar çok isterdim yardım edebilmeyi...
peki Sule
bebegin hastaliginin tanisi belli ise dr lar tedavinin uzunlugu , yapilacaklar ve ileriye yönelik bir seyler söylemiyorlar mi?
yani bu ilk vakalari degildir, ilerisi icin ne deniyor.
umarim annesi icinde bir cözüm bulunur, ilk bebek ve büyük aci
kubra
evet anne catholic, tabiiki ailede, anneanne surekli yardim ediyor, oda parlemontada calisiyor yani parlemonta tatile girmisti dogumda, fakat daha ne kadar uzatabilecek tatili bilemiyorum, esimin annesi babasi bir kac kere gittiler zaten, biz sadece 1 kere gittik, esimin isleri hep 1. geldi maalesef, cok uzuluyor, ama surekli gitsekte, annenin psikolojik yardima ihtiyaci var, ben gittigimde biliyormusun bebegi gozu onunden 1 dk ayirmiyordum her 5 dk da bir uyurken bile kontrol ediyorduki ben ona soylemistim bu kadar iyi degil diye, simdi nasil kiziyorum kendime, ne zaman arkalarini donseler bir problem cikiyor, 3 hafta oncede birde nefes aldirmayai durdurmus
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaarggghhhhhhhhhhh
Sulecim cok uzuldum bu kucuk bebege buyuk insan bile bu kadar operasyona dayanamzken kucucuk bir bebek oldugunu duyunca insan cok geriliyor .
umarim biran once o kucuk bebek ve ailesi icin hersey yoluna girer dua edicem hepsi icin.
sevgiler
Şule'cim,
Daniel'in annesinin psikolojik desteğe gereksinimi var. Zaten yeni anne, 'baby blues'u üzerinden atamadan, bebeğin hastalıkları gelmiş üstüste... Üstelik ilk çocuğu. Düşünsene, ne umutlarla bekledi o bebeği... Bir yandan dini telkin alsa, diğer yandan da iyi bir psikoloğa görünse çok iyi olur. Siz de Ocak başı gidecekmişsiniz zaten, yardımcı olursunuz.
Biz dua edeceğiz, olumlu enerjimizi yönlendireceğiz... Minik meleğin bir an önce üzerindeki zorlukları silkeleyip atması dileğiyle...
Cok uzuldum sulecim,
butun kalbimle minik bebek ve ailesi icin dua edicem insallah hersey yoluna girer en kisa zamanda
Şule'ciğim geçmiş olsun. Acil şifa dilerim...
Yeğenin için dua edeceğim...
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum, Allah bütün ana kuzularını korusun.