arkadaslar turkle evli isvecli bir bayan dilimiz ogrenmek icin yardim istiyo. ozellikle isvecte yasayanlar bu konuda ne biliyorlarsa paylassinlar ) ingilizce desteklide olabilir.
arkadaslar turkle evli isvecli bir bayan dilimiz ogrenmek icin yardim istiyo. ozellikle isvecte yasayanlar bu konuda ne biliyorlarsa paylassinlar ) ingilizce desteklide olabilir.
arada bir sitemize ugrasin bak nasil da ögreniyor türkceyi
ah seviyesi sifir olmasa
forumlarda tartisma bilem yapardi ne guzel olurdu
hem Hülya cim annecocuk un kendine has bir yazi tarzi var zor olur ögrenmesi, birde geyikten baslarsa pes eder.aycicek yazdı:
ah seviyesi sifir olmasa
forumlarda tartisma bilem yapardi ne guzel olurdu
he ya sibel hakli.
hem bazisi turkce bildigi halde annamakta zorluk cekiyooo
yokmu?
yok öyle 3 kuruşa 5 köfte dünyanın parasını verdim ben ingilizce öğrenmek için gidecek Türkçe kursuna vercek parasını paşa paşa öğrencek Türkçe'sini.
Hem oğlumuzu kapsın Türk kızları evde kalırken hem de bedavaya dil öğrencek yok öyle ayıp ya
Ben yardimci olabilirim, ayrica oda bana isveccemi ilerletmemde yardimci olur bu arada.aycicek yazdı:
Nerede yasiyor kendisi, Hollanda'da mi?
ARKADAŞIM İSVEÇTE İSVEÇLİ BİR BAYANLA EVLİ BU SENE BANA GELDİLER TATİLE TELEFONU VAR BENDE İSTERSENİZ VEREBİLİRİM TÜRKÇE NASIL VE NERDE ÖĞRENEBİLİR YARDIMCI OLSUN ARKAAŞINIZA..aycicek yazdı:
Yasemin.
esimin arkadasinin esi. ayni bizim gibi bir siteden tanisiyorlar uzun suredir.
tam olarak nerde oturduklarini bilmiyorum ama aksam ogrenince yazarim .
umarim bir sekilde birbirinize faydaniz olur