Öncelikle sadece bir fikir beyanı olduğunu ve fikirlerimle ilgilenenlerin de bilmesinin iyi olacağını düşündüğümü bildirmek isterim. Sözüm kesinlikle burdaki tanıdığım yada tanımadığım kişilerle ilgili değil. Asla yanlış anlamayın. Dayanamadım paylaşmak istedim.
Dün akşam TV'de haberlerde, bir kısım başı örtülü kişilerin estetisyenlere gidip öte beri bir takım yerlerine estetik yaptırdıklarını duydum, bu akşam da ayrıntılarını verecek aynı kanal.
Dinimizde Yüce Allah'ımızın yarattığı bir bedenle oynamak, değişiklik yapmak günah değil mi? Bu nasıl iştir? Mantıklı bir açıklamasını bilen varsa bana bir anlatabilir mi?
Madem sen Allah'ımıza bizden fazla inandığını düşünüyorsun ve başını örtüp dinimizin gereklilikleri için oruç tutup namaz kılıyorsun, o estetik niye. İçinin güzelliği yetmiyor mu?
Yok yaa sinirlendim yazamayacağım daha. Siz ne düşünüyorsunuz.
Yeşimcan, dini eleştirmiyorum, din provakasyonu yapmıyorum, sadece bu estetiğin mantığını anlamaya çalışıyorum ve yapabildiğimce de tartışma olmadan forum yazımda cevabımı almaya çalışmak için, silinme aşamasına gelecek konulardan uzak durulmasını sağlamak.